Carl Brewer - Jääkiekkoelämä - Matti Sorvijärvi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Sorvijärvi, Matti
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 272

Lisätiedot

Carl Brewer oli jääkiekkoilija, valmentaja, kiekkolähettiläs, NHL:n korruption kitkijä. Hän oli neljästi NHL:n all star -joukkueessa, kolmesti Stanley Cupin voittaja, kahdesti mestarijoukkueen pelaaja-valmentaja. Vain yhden kerran hän pelasi jääkiekon MM-kisoissa, hänestä tuli tähdistökentällisen puolustaja. Hänen elämäntyönsä yltää suurempiin saavutuksiin. Carl Brewer uudisti suomalaisen jääkiekon. Hänen mukanaan Suomeen tuli kokonaan uudenlainen, ammattimainen jääkiekkokulttuuri. Helsingin IFK omaksui sen hänen johdollaan ensimmäisenä, ja muitten oli pakko seurata perässä. Carl Brewer opetti suomalaiset voittamaan. Hänen kolmas suuri saavutuksensa hienon pelaajanuran ja suomalaisen jääkiekon uudistamisen lisäksi oli NHL:n korruptoituneiden rakenteiden paljastaminen ja pelaajien eläkerahojen palauttaminen oikeille omistajilleen. Carl Breweria ei tarvitse ylistää. Riittää, että kertoo totuuden.

Lisätiedot

Kuvaus Carl Brewer oli jääkiekkoilija, valmentaja, kiekkolähettiläs, NHL:n korruption kitkijä. Hän oli neljästi NHL:n all star -joukkueessa, kolmesti Stanley Cupin voittaja, kahdesti mestarijoukkueen pelaaja-valmentaja. Vain yhden kerran hän pelasi jääkiekon MM-kisoissa, hänestä tuli tähdistökentällisen puolustaja. Hänen elämäntyönsä yltää suurempiin saavutuksiin. Carl Brewer uudisti suomalaisen jääkiekon. Hänen mukanaan Suomeen tuli kokonaan uudenlainen, ammattimainen jääkiekkokulttuuri. Helsingin IFK omaksui sen hänen johdollaan ensimmäisenä, ja muitten oli pakko seurata perässä. Carl Brewer opetti suomalaiset voittamaan. Hänen kolmas suuri saavutuksensa hienon pelaajanuran ja suomalaisen jääkiekon uudistamisen lisäksi oli NHL:n korruptoituneiden rakenteiden paljastaminen ja pelaajien eläkerahojen palauttaminen oikeille omistajilleen. Carl Breweria ei tarvitse ylistää. Riittää, että kertoo totuuden.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Sartia
Tekijä Sorvijärvi, Matti
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 272
ISBN 9789526710723
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8356736
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ammattiurheilu, elämäkerrat, huippu-urheilu, jääkiekko, jääkiekkoilijat, tietokirjallisuus, urheilijat, valmentajat, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 8356736

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Carl Brewer - Jääkiekkoelämä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot