Changing Russia? - Kari Ketola

History, Culture and Business

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Ketola, Kari - Vihavainen, Timo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: englanti
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 175

Lisätiedot

Changing Russia? on Venäjän historia englanniksi niille, jotka haluavat tuntea ja ymmärtää Venäjää. Se on suomalainen esitys Venäjän menneisyydestä Putinin kolmanteen kauteen asti. Keskeisenä on Venäjän valtion tarina kulttuuria ja bisnestä unohtamatta. Kirja on tiivistys valtion historian perusteista. Venäjän kirjallisuus antaa vihjeitä, miten venäläisten kanssa on neuvoteltu ja käyty kauppaa. Mainonnan historia avaa käsite-eroja lännen ja Venäjän välillä. Poliittiset julisteet ja mainokset kertovat propagandan päämääristä, ihmismielen muokkauksesta ja myös arkipäivän elämästä. Kirjan tekijöinä on kaksi suomalaista historian ja kaupan ammattilaista, jotka yhdistävät akateemisen tutkimuksen ja käytännön kaupan kokemuksen. Kirja auttaa muodostamaan omakohtaisen Venäjä-kuvan, jonka pohjana on faktoihin - ei toiveisiin ja ennakkoluuloihin - perustuva tieto Venäjästä.

Lisätiedot

Kuvaus Changing Russia? on Venäjän historia englanniksi niille, jotka haluavat tuntea ja ymmärtää Venäjää. Se on suomalainen esitys Venäjän menneisyydestä Putinin kolmanteen kauteen asti. Keskeisenä on Venäjän valtion tarina kulttuuria ja bisnestä unohtamatta. Kirja on tiivistys valtion historian perusteista. Venäjän kirjallisuus antaa vihjeitä, miten venäläisten kanssa on neuvoteltu ja käyty kauppaa. Mainonnan historia avaa käsite-eroja lännen ja Venäjän välillä. Poliittiset julisteet ja mainokset kertovat propagandan päämääristä, ihmismielen muokkauksesta ja myös arkipäivän elämästä. Kirjan tekijöinä on kaksi suomalaista historian ja kaupan ammattilaista, jotka yhdistävät akateemisen tutkimuksen ja käytännön kaupan kokemuksen. Kirja auttaa muodostamaan omakohtaisen Venäjä-kuvan, jonka pohjana on faktoihin - ei toiveisiin ja ennakkoluuloihin - perustuva tieto Venäjästä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Finemor
Tekijä Ketola, Kari - Vihavainen, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 175
ISBN 9789527124017
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357940
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat historia, kulttuurihistoria, Neuvostoliitto, poliittinen historia, poliittinen kehitys, poliittinen muutos, poliittiset järjestelmät, taloushistoria, tietokirjallisuus, Venäjä, yhteiskuntakehitys, Venäjä Neuvostoliitto IVY
Alanimike 8357940

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Changing Russia?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot