DDP-työkirja (+dvd) - Daniel A. Hughes

Kiintymyskeskeinen perheterapia - vuorovaikutteinen kehityspsykoterapia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

128,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Hughes, Daniel A.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 237

Lisätiedot

Kokenut perheterapeutti Hughes on keksinyt tavan avata rakastava yhteys häiriintyneisiin, sulkeutuneisiin lapsiin ja nuoriin. Hänen menetelmänsä vaikuttaa syvillä aivoalueilla ja ihmissuhteissa silminnähtävin tuloksin. Kirja tarjoaa hoitaville aikuisille täyden valikoiman keinoja, harjoituksia ja tekniikoita, joiden avulla tämä tehokas menetelmä tulee osaksi käytännön hoitotyötä ja ihmissuhteita. Kirjaan liittyvällä DVD-levyllä on Hughesin kiintymyskeskeisen hoitomallin mukainen terapiaistunto adoptioperheelle. Se osoittaa, kuinka kiistämätön on kiintymyskeskeisen perheterapian voima.

Lisätiedot

Kuvaus Kokenut perheterapeutti Hughes on keksinyt tavan avata rakastava yhteys häiriintyneisiin, sulkeutuneisiin lapsiin ja nuoriin. Hänen menetelmänsä vaikuttaa syvillä aivoalueilla ja ihmissuhteissa silminnähtävin tuloksin. Kirja tarjoaa hoitaville aikuisille täyden valikoiman keinoja, harjoituksia ja tekniikoita, joiden avulla tämä tehokas menetelmä tulee osaksi käytännön hoitotyötä ja ihmissuhteita. Kirjaan liittyvällä DVD-levyllä on Hughesin kiintymyskeskeisen hoitomallin mukainen terapiaistunto adoptioperheelle. Se osoittaa, kuinka kiistämätön on kiintymyskeskeisen perheterapian voima.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja PT-Kustannus
Tekijä Hughes, Daniel A.
Kääntäjä Palmgren, Nina - Ritanen, Liisa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 237
ISBN 9789526711775
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8356745
Asiasanat affektiivisuus, dialogi, hoitomenetelmät, intersubjektiivisuus, kiintymys, kiintymyssuhde, kiintymyssuhdeteoria, lapset, lapsiperheet, perheet, perheterapeutit, perheterapia, reflektio, terapeutit, tietokirjallisuus, vanhempi-lapsisuhde, vuorovaikutteine
Alanimike 8356745

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: DDP-työkirja (+dvd)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot