Deep Talk - Tuula Valkonen

tunnista yhteisön voima

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Valkonen, Tuula
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 103

Lisätiedot

Deep Talk on Tuula Valkosen kehittämä yhteisöjen kehittämisen menetelmä. Sen pohjana on amerikkalaisen Jerome Berrymanin luoma Godly Play -uskontokasvatusmenetelmä, johon on lisätty yhteisötyöskentelyjä ja henkisiä harjoituksia. Kaikki lähtee ikiaikaisista kertomuksista, joiden kautta siirrytään peilaamaan osallistujien omaa ja heidän yhteisönsä elämää. Deep Talkia on testattu niin erilaisissa työyhteisöissä kuin esimerkiksi koululuokissa - ja se toimii! Olennaisia menetelmässä ovat dialogisuus, arvostava kuuleminen ja leikin tila, jossa kaikki ajatukset ovat sallittuja. Deep Talk - Polun alku on ensimmäinen menetelmää esittelevä teos. Se sopii kaikille, joita kiinnostaa uudenlainen tapa hoitaa niin työ- kuin muita yhteisöjä.

Lisätiedot

Kuvaus Deep Talk on Tuula Valkosen kehittämä yhteisöjen kehittämisen menetelmä. Sen pohjana on amerikkalaisen Jerome Berrymanin luoma Godly Play -uskontokasvatusmenetelmä, johon on lisätty yhteisötyöskentelyjä ja henkisiä harjoituksia. Kaikki lähtee ikiaikaisista kertomuksista, joiden kautta siirrytään peilaamaan osallistujien omaa ja heidän yhteisönsä elämää. Deep Talkia on testattu niin erilaisissa työyhteisöissä kuin esimerkiksi koululuokissa - ja se toimii! Olennaisia menetelmässä ovat dialogisuus, arvostava kuuleminen ja leikin tila, jossa kaikki ajatukset ovat sallittuja. Deep Talk - Polun alku on ensimmäinen menetelmää esittelevä teos. Se sopii kaikille, joita kiinnostaa uudenlainen tapa hoitaa niin työ- kuin muita yhteisöjä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Valkonen, Tuula
Valokuvaaja Reinikainen, Satu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 103
ISBN 9789522881724
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8348945
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat dialogisuus, Godly Play, harjoitukset, henkisyys, Montessori-pedagogiikka, ryhmädynamiikka, tietokirjallisuus, työyhteisöt, uskontokasvatus, voimaantuminen, yhteisökasvatus, yhteisöt, Henkilöstöpolitiikka
Alanimike 8348945

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Deep Talk

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot