Digitaalinen taloushallinto - Sanna Lahti

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

81,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Lahti, Sanna - Salminen, Tero
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 234

Lisätiedot

Kirjassa käsitellään taloushallintoa kokonaisuutena sekä sen osaprosessien kautta. Kirja antaa lukijalle käsityksen siitä, miten taloushallinto toimii digitaalisesti ja automatisoidusti nykyaikaisia järjestelmiä ja parhaita käytäntöjä hyödyntäen. Kirjassa luodaan myös katsaus taloushallinnon tietojärjestelmiin, niiden eri hankintavaihtoehtoihin sekä siihen miten automatisoitu taloushallinto muuttaa töiden organisointia ja johtamista.Tämä on ainoa markkinoilla oleva kirja, joka kuvaa taloushallinnon kehitystä, markkinaa ja nykyaikaisia prosesseja sekä parhaita käytäntöjä.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjassa käsitellään taloushallintoa kokonaisuutena sekä sen osaprosessien kautta. Kirja antaa lukijalle käsityksen siitä, miten taloushallinto toimii digitaalisesti ja automatisoidusti nykyaikaisia järjestelmiä ja parhaita käytäntöjä hyödyntäen. Kirjassa luodaan myös katsaus taloushallinnon tietojärjestelmiin, niiden eri hankintavaihtoehtoihin sekä siihen miten automatisoitu taloushallinto muuttaa töiden organisointia ja johtamista.Tämä on ainoa markkinoilla oleva kirja, joka kuvaa taloushallinnon kehitystä, markkinaa ja nykyaikaisia prosesseja sekä parhaita käytäntöjä.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Alma Talent
Tekijä Lahti, Sanna - Salminen, Tero
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 234
ISBN 9789526318066
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8356328
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat laskentatoimi, sähköinen taloushallinto, taloushallinto, tietojärjestelmät, tietokirjallisuus, Liiketaloudell.laskentatoimi
Alanimike 8356328

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Digitaalinen taloushallinto

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot