Ehkäisevä päihdetyö Suomessa 2025 - ennakointitutkimus - Katariina Warpenius

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Warpenius, Katariina - Holmila, Marja - Karlsson, Thomas - Ranta, Jussi
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 136

Lisätiedot

Ehkäisevä päihdetyö Suomessa 2025 -ennakointitutkimus kartoittaa asiantuntijoiden käsityksiä ehkäisevän päihdetyön tulevaisuudesta. Ennakointitutkimusta tarvitaan, sillä ehkäisevä päihdetyö ja hyvinvointiyhteiskunta ovat kohtaamassa lukuisia muutoksia. Suuri kysymys on, miten päihde-ehkäisyn jatkuvuus ja toimintaedellytykset voitaisiin taata Suomessa myös tulevaisuudessa. Tutkimus selvittää avaintoimijoiden näkemyksiä alkoholin, tupakan, laittomien päihteiden ja rahapelien käyttö- ja haittatrendeistä sekä työn painopisteistä. Asiantuntijat esittävät myös arvionsa ehkäisevän päihdetyön menetelmien ja politiikkatoimien tehokkuudesta sekä työn organisoinnista ja arvopohjasta tulevaisuuden Suomessa. Tutkimus on toteutettu Delfoi-menetelmän verkkosovelluksena, jossa viidenkymmenen asiantuntijan paneeli arvioi ehkäisevän päihdetyön tulevaisuuden mahdollisuuksia ja uhkakuvia. Tutkimuksen tulokset on kiteytetty ydinviesteiksi, jotka tuovat virikkeitä ehkäisevästä päihdetyöstä käytävään keskusteluun ja tarjoavat välineitä kehittämistyöhön.

Lisätiedot

Kuvaus Ehkäisevä päihdetyö Suomessa 2025 -ennakointitutkimus kartoittaa asiantuntijoiden käsityksiä ehkäisevän päihdetyön tulevaisuudesta. Ennakointitutkimusta tarvitaan, sillä ehkäisevä päihdetyö ja hyvinvointiyhteiskunta ovat kohtaamassa lukuisia muutoksia. Suuri kysymys on, miten päihde-ehkäisyn jatkuvuus ja toimintaedellytykset voitaisiin taata Suomessa myös tulevaisuudessa. Tutkimus selvittää avaintoimijoiden näkemyksiä alkoholin, tupakan, laittomien päihteiden ja rahapelien käyttö- ja haittatrendeistä sekä työn painopisteistä. Asiantuntijat esittävät myös arvionsa ehkäisevän päihdetyön menetelmien ja politiikkatoimien tehokkuudesta sekä työn organisoinnista ja arvopohjasta tulevaisuuden Suomessa. Tutkimus on toteutettu Delfoi-menetelmän verkkosovelluksena, jossa viidenkymmenen asiantuntijan paneeli arvioi ehkäisevän päihdetyön tulevaisuuden mahdollisuuksia ja uhkakuvia. Tutkimuksen tulokset on kiteytetty ydinviesteiksi, jotka tuovat virikkeitä ehkäisevästä päihdetyöstä käytävään keskusteluun ja tarjoavat välineitä kehittämistyöhön.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Tekijä Warpenius, Katariina - Holmila, Marja - Karlsson, Thomas - Ranta, Jussi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1798-0070
Sivumäärä 136
ISBN 9789523024434
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349595
Kuvitus " - Taulukoita, väri" -
Asiasanat alkoholinkäyttö, alkoholiongelmat, arviointi, ehkäisevä päihdetyö, ennusteet, huumeet, kontrollipolitiikka, käyttö, ongelmapelaaminen, päihdepolitiikka, päihdetyö, Suomi, tietokirjallisuus, tupakointi, Päihteiden ja piristeiden käyt
Alanimike 8349595

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ehkäisevä päihdetyö Suomessa 2025 - ennakointitutkimus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot