Ehtoosade - Teijo-Kalevi Lusa

sata vuotta Pyhän Hengen työtä : tuleva herätys profetian valossa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Lusa, Teijo-Kalevi
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2006
  • Sivut: 192

Lisätiedot

MILLOIN MYÖHÄISSADE LANKEAA? Raamattu ennustaa, että ennen seurakunnan ylöstempausta ja ahdistuksen ajan alkamista maapallolta korjataan vielä valtava sielujen sato taivaan aittoihin. Tulossa on karismaattisen liikehdinnän viimeinen aalto ja ihmiskunnan historian suurin herätys! Joidenkin mukaan mitään lopun ajan herätystä ei tulekaan, vaan edessämme on pelkkää eksytystä ja luopumusta. Lue, mitä Raamattu todella opettaa asiasta ja kuule sen vastustamattomat lupaukset viimeisten päivien seurakunnalle. Lue, mitä suuret Jumalan miehet ja naiset Smith Wigglesworthista Kathryn Kuhlmaniin ja Benny Hinniin ovat profetoineet tulevasta herätyksestä.

Lisätiedot

Kuvaus MILLOIN MYÖHÄISSADE LANKEAA? Raamattu ennustaa, että ennen seurakunnan ylöstempausta ja ahdistuksen ajan alkamista maapallolta korjataan vielä valtava sielujen sato taivaan aittoihin. Tulossa on karismaattisen liikehdinnän viimeinen aalto ja ihmiskunnan historian suurin herätys! Joidenkin mukaan mitään lopun ajan herätystä ei tulekaan, vaan edessämme on pelkkää eksytystä ja luopumusta. Lue, mitä Raamattu todella opettaa asiasta ja kuule sen vastustamattomat lupaukset viimeisten päivien seurakunnalle. Lue, mitä suuret Jumalan miehet ja naiset Smith Wigglesworthista Kathryn Kuhlmaniin ja Benny Hinniin ovat profetoineet tulevasta herätyksestä.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Lusa, Teijo-Kalevi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 192
ISBN 9515851548
Ilmestymisvuosi 2006
Painos 1
Tilausnumero 8288433
Asiasanat apokalyptiikka, eskatologia, helluntailiike, karismaattisuus, kääntymys, maailmanloppu, profetiat, raamatuntulkinta, tietokirjallisuus, Eskatologia
Alanimike 8288433

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ehtoosade

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot