Ekopuutarhuri - Raimo Flink

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Flink, Raimo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 58

Lisätiedot

Omakotitalojen pihoilla, kesämökeillä ja parvekkeilla viljellään runsaasti hyötykasveja. Myös ns. kaupunkiviljely tekee tuloaan Suomeen. Se tarkoittaa, että tulevaisuuden kaupungeissa ruokaa kasvatetaan kerrostalojen pihoilla ja puistoissa. Tämä kirja esittelee suomalaisten keksijöiden uusimpia ideoita, keksintöjä ja innovaatioita kaikille puutarhanhoidosta ja pihan rakentamisesta kiinnostuneille viherpeukaloille. Kirjassa käsitellään myös haja-asutusalueiden vesi-, energia- ja jätehuoltoa. Oman lukunsa saavat vielä lasten ulkoleikkivälineetkin. Raimo Flink on tamperelainen keksijä ja kirjailija. Hän on aikaisemmin julkaissut mm. tietokirjat Ekokeksijän ideapankki ja Kompostointiopas.

Lisätiedot

Kuvaus Omakotitalojen pihoilla, kesämökeillä ja parvekkeilla viljellään runsaasti hyötykasveja. Myös ns. kaupunkiviljely tekee tuloaan Suomeen. Se tarkoittaa, että tulevaisuuden kaupungeissa ruokaa kasvatetaan kerrostalojen pihoilla ja puistoissa. Tämä kirja esittelee suomalaisten keksijöiden uusimpia ideoita, keksintöjä ja innovaatioita kaikille puutarhanhoidosta ja pihan rakentamisesta kiinnostuneille viherpeukaloille. Kirjassa käsitellään myös haja-asutusalueiden vesi-, energia- ja jätehuoltoa. Oman lukunsa saavat vielä lasten ulkoleikkivälineetkin. Raimo Flink on tamperelainen keksijä ja kirjailija. Hän on aikaisemmin julkaissut mm. tietokirjat Ekokeksijän ideapankki ja Kompostointiopas.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Mediapinta
Tekijä Flink, Raimo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 58
ISBN 9789522352927
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8346002
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat energiahuolto, kasvimaat, keksinnöt, kompostointi, käymälät, leikkipaikat, piharakentaminen, puutarhanhoito, puutarhat, puutarhaviljely, tietokirjallisuus, vesihuolto, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 8346002

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ekopuutarhuri

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot