Elää halun kanssa - Timo Airaksinen

Filosofisia näkökulmia haluihin ja haluamiseen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Airaksinen, Timo - Gylling, Heta
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 262

Lisätiedot

Elää halun kanssa -teos on monipuolinen katsaus haluihin ja haluamiseen filosofiaan. Kirjan ensimmäisessä osassa käydään läpi halun filosofisia ja psykologisia määritelmiä sekä niiden historiaa ja logiikkaa. Miten halu kietoutuu tunteisiin? Millainen on halujen irrationaalinen puoli? Tuoko halun toteutuminen onnea? Toisessa osassa halua ja haluamista tarkastellaan muun muassa sodan, talouden ja ihmisten valvonnan kantilta. Miksi haluamme sotia? Entä mitä haluamme tieteeltä tai urheilulta? Kolmannessa osassa paneudutaan haluihin kulttuurin näkökulmasta. Mitä ja miten kulttuuri saa meidät haluamaan? Eri kulttuurit suhtautuvat haluihin ja haluamiseen hyvin eri tavoin: mitä saa haluta ja mitä ei?

Lisätiedot

Kuvaus Elää halun kanssa -teos on monipuolinen katsaus haluihin ja haluamiseen filosofiaan. Kirjan ensimmäisessä osassa käydään läpi halun filosofisia ja psykologisia määritelmiä sekä niiden historiaa ja logiikkaa. Miten halu kietoutuu tunteisiin? Millainen on halujen irrationaalinen puoli? Tuoko halun toteutuminen onnea? Toisessa osassa halua ja haluamista tarkastellaan muun muassa sodan, talouden ja ihmisten valvonnan kantilta. Miksi haluamme sotia? Entä mitä haluamme tieteeltä tai urheilulta? Kolmannessa osassa paneudutaan haluihin kulttuurin näkökulmasta. Mitä ja miten kulttuuri saa meidät haluamaan? Eri kulttuurit suhtautuvat haluihin ja haluamiseen hyvin eri tavoin: mitä saa haluta ja mitä ei?
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Tekijä Airaksinen, Timo - Gylling, Heta
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 262
ISBN 9789523109650
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8349738
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat arvot, filosofia, halu, kulttuurierot, moraali, sosiaaliset normit, tarpeet, tietokirjallisuus, tunteet, Filosofia
Alanimike 8349738

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Elää halun kanssa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot