Elämää pihapiirin kätköissä - Petri Jauhiainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

57,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Jauhiainen, Petri
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 120

Lisätiedot

Pihapiirin kätköissä piilee ihmeellinen ja rikas maailma. Pikkulinnun kimeä vihellys - tietääkö se varpushaukan saalistusreissua? Vilahdus halkopinon kätköissä - lumikko vai ehkä kärppä? Kauas erämaahan ei tarvitse lähteä löytääkseen luonnosta mielenkiintoisia sattumuksia. Elämää pihapiirin kätköissä kertoo hauskoja, yllättäviä ja joskus surullisiakin tositapahtumia eläin- ja kasvimaailmasta rintamamiestalon pihapiirissä. Pihapiirin lisäksi hehtaarin alaan sopii vanhaa laidunmaata, metsää, lähteitä ja järvi rantoineen. Kuvien yhteyteen kootut tekniset tiedot antavat vinkkejä valokuvauksen harrastajille. Petri Jauhiaiselle luonnon havainnointi kuvaamalla ja kirjoittamalla on elämäntapa. Hän on toiminut vapaana valokuvaajana vuodesta 2002 ja saanut tunnustusta kotimaisissa ja kansainvälisissä valokuvakilpailuissa. Kirjan kansikuvalla isotytönkorennosta hän voitti Vuoden luontokuva 2007 -kilpailussa Muut eläimet -sarjan.

Lisätiedot

Kuvaus Pihapiirin kätköissä piilee ihmeellinen ja rikas maailma. Pikkulinnun kimeä vihellys - tietääkö se varpushaukan saalistusreissua? Vilahdus halkopinon kätköissä - lumikko vai ehkä kärppä? Kauas erämaahan ei tarvitse lähteä löytääkseen luonnosta mielenkiintoisia sattumuksia. Elämää pihapiirin kätköissä kertoo hauskoja, yllättäviä ja joskus surullisiakin tositapahtumia eläin- ja kasvimaailmasta rintamamiestalon pihapiirissä. Pihapiirin lisäksi hehtaarin alaan sopii vanhaa laidunmaata, metsää, lähteitä ja järvi rantoineen. Kuvien yhteyteen kootut tekniset tiedot antavat vinkkejä valokuvauksen harrastajille. Petri Jauhiaiselle luonnon havainnointi kuvaamalla ja kirjoittamalla on elämäntapa. Hän on toiminut vapaana valokuvaajana vuodesta 2002 ja saanut tunnustusta kotimaisissa ja kansainvälisissä valokuvakilpailuissa. Kirjan kansikuvalla isotytönkorennosta hän voitti Vuoden luontokuva 2007 -kilpailussa Muut eläimet -sarjan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Valmiixi
Tekijä Jauhiainen, Petri
Valokuvaaja Jauhiainen, Petri
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 120
ISBN 9789525965223
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8355854
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat elinympäristö, eläimet, hyönteiset, kasvit, linnut, luonnonvalokuvaus, luonto, luontokasvatus, pihat, tietokirjallisuus, valokuvataide, valokuvaus, vuodenajat, Suomi
Alanimike 8355854

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Elämää pihapiirin kätköissä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot