Elämän jälkiä, ikoneja -

Konservaattori Helena Nikkasen juhlakirja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

42,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 223

Lisätiedot

Elämän jälkiä, ikoneja juhlistaa taidekonservaattori Helena Nikkasen vuosikymmeniä kestänyttä uraa Suomen ortodoksisen kirkon johtavana konservaattorina. Se kertoo paitsi Nikkasen tiestä konservaattoriksi, myös Valamon konservointilaitoksen alkuvaiheista ja maamme ortodoksisen kulttuuriperintötyön lähihistoriasta. Mukana on lisäksi taideteosten tutkimukseen liittyviä artilkkeleita. Ortodoksisen esineistön suojelu ja yhteistyö taiteen tutkijoiden ja konservaattoreiden kesken ovat olleet Valamon konservointilaitoksen toiminnan kulmakiviä sen perustamisesta saakka. Samaa perinnettä jatkavat tämänkin kirjan artikkeleissa Nikkasen ystävät ja kollegat.

Lisätiedot

Kuvaus Elämän jälkiä, ikoneja juhlistaa taidekonservaattori Helena Nikkasen vuosikymmeniä kestänyttä uraa Suomen ortodoksisen kirkon johtavana konservaattorina. Se kertoo paitsi Nikkasen tiestä konservaattoriksi, myös Valamon konservointilaitoksen alkuvaiheista ja maamme ortodoksisen kulttuuriperintötyön lähihistoriasta. Mukana on lisäksi taideteosten tutkimukseen liittyviä artilkkeleita. Ortodoksisen esineistön suojelu ja yhteistyö taiteen tutkijoiden ja konservaattoreiden kesken ovat olleet Valamon konservointilaitoksen toiminnan kulmakiviä sen perustamisesta saakka. Samaa perinnettä jatkavat tämänkin kirjan artikkeleissa Nikkasen ystävät ja kollegat.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lintulan Luostari
Toimittaja Husso, Katariina - Kemppi, Hanna - Martiskainen, Auli - Reijonen, Henni
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 223
ISBN 9789526838212
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8357533
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat ikonit, ikonitaide, kirkkotaide, kirkolliset esineet, konservaattorit, konservointi, maalaukset, ortodoksinen kirkko, taidehistoria, tietokirjallisuus, Valamon konservointilaitos, Maalaustaide, piirustustaide
Alanimike 8357533

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Elämän jälkiä, ikoneja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot