Entistä parempaa gluteenitonta leipää - Maria Blohm

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Blohm, Maria - Frej, Jessica
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 127

Lisätiedot

Leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej haluavat, että myös keliaakikot ja muista syistä viljoja välttävät saavat nauttia hyvästä, tuoreesta leivästä. Toisessa leipäkirjassaan he jakavat uusimmat reseptinsä, leivontatekniikat ja ainekset, joilla syntyy maukasta ja koostumukseltaan erinomaista gluteenitonta leipää - niin mehevää ja kuohkeaa, ettei sitä erota perinteisellä tavalla leivotusta. Leipää, joka maistuu vähintään yhtä hyvältä kuin gluteenia sisältävät leivät. Kauniisti kuvitetut sivut tarjoavat silmänruokaa, paljon vinkkejä gluteenittomaan leivontaan sekä ohjeet yli 40 leipäherkkuun patongeista hapanleipään. Tekijät ovat aikaisemmin julkaisseet kolme gluteenittomaan leivontaan liittyvää teosta.

Lisätiedot

Kuvaus Leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej haluavat, että myös keliaakikot ja muista syistä viljoja välttävät saavat nauttia hyvästä, tuoreesta leivästä. Toisessa leipäkirjassaan he jakavat uusimmat reseptinsä, leivontatekniikat ja ainekset, joilla syntyy maukasta ja koostumukseltaan erinomaista gluteenitonta leipää - niin mehevää ja kuohkeaa, ettei sitä erota perinteisellä tavalla leivotusta. Leipää, joka maistuu vähintään yhtä hyvältä kuin gluteenia sisältävät leivät. Kauniisti kuvitetut sivut tarjoavat silmänruokaa, paljon vinkkejä gluteenittomaan leivontaan sekä ohjeet yli 40 leipäherkkuun patongeista hapanleipään. Tekijät ovat aikaisemmin julkaisseet kolme gluteenittomaan leivontaan liittyvää teosta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kustannus-Mäkelä
Tekijä Blohm, Maria - Frej, Jessica
Kääntäjä Beck, Laura
Valokuvaaja Dahlgren, Sonja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 127
ISBN 9789518838602
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 7948341
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat gluteeniton ruokavalio, gluteenittomat tuotteet, keliakia, leipominen, leipä, ruokaohjeet, ruokavaliot, tietokirjallisuus, Sisäeritysrauhaset Aineenvaih
Alanimike 7948341

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Entistä parempaa gluteenitonta leipää

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot