Eränkävijä 2015-2016 -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,90 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 143

Lisätiedot

Valikoima suomalaisen eräkirjallisuuden parhaita tarinoita Vuodesta 1952 ilmestynyt, paikkansa vakiinnuttanut vuosikirja tarjoaa jälleen eräkirjallisuutemme parhaita paloja. Kirjassa kuljetaan kotimaisilla kalavesillä ja riistamailla, tavoitellaan harjusta ja haukea, ollaan hirvijahdissa tai riekon pyytäjän ansapoluilla. Lisäksi mukana on kiinnostavia asiakirjoituksia muun muassa mielipiteitä herättävästä villisiasta, Norjan jokien lohisaaliista ja Kanadan turkismetsästäjän pyyntiretkistä. Eränkävijän sekä Metsästys ja Kalastus -lehden kirjoituskilpailun erätarinoiden joukosta valittujen parhaiden novellien kuvittajina ovat taiteilijat Seppo Polameri, Martti Arkko ja Teemu Järvi.

Lisätiedot

Kuvaus Valikoima suomalaisen eräkirjallisuuden parhaita tarinoita Vuodesta 1952 ilmestynyt, paikkansa vakiinnuttanut vuosikirja tarjoaa jälleen eräkirjallisuutemme parhaita paloja. Kirjassa kuljetaan kotimaisilla kalavesillä ja riistamailla, tavoitellaan harjusta ja haukea, ollaan hirvijahdissa tai riekon pyytäjän ansapoluilla. Lisäksi mukana on kiinnostavia asiakirjoituksia muun muassa mielipiteitä herättävästä villisiasta, Norjan jokien lohisaaliista ja Kanadan turkismetsästäjän pyyntiretkistä. Eränkävijän sekä Metsästys ja Kalastus -lehden kirjoituskilpailun erätarinoiden joukosta valittujen parhaiden novellien kuvittajina ovat taiteilijat Seppo Polameri, Martti Arkko ja Teemu Järvi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Toimittaja Soikkanen, Mauri - Soikkanen, Jussi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 143
ISBN 9789511291367
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 7892301
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat eräkertomukset, kalastus, linnustus, metsästys, metsästäjät, riistaeläimet, tietokirjallisuus, virkistyskalastus, Metsästys Kalastus
Alanimike 7892301

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Eränkävijä 2015-2016

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot