Eränkävijä 2016-2017 - Jussi Soikkanen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,20 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Soikkanen, Jussi - Soikkanen, Mauri
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 144

Lisätiedot

Valikoima suomalaisen eräkirjallisuuden parhaita tarinoita. Vuodesta 1952 ilmestyneeseen, paikkansa vakiinnuttaneeseen vuosikirjaan on koottu eräkertomusten valiot. Tarinat kuljettavat lukijan lohijoelle, pilkkiavannoille, hirvipassiin ja teerisuolle. Itsenäisyyden juhlavuotta lähestytään seuraamalla itsenäisyyssenaatin puheenjohtajan P. E. Svinhufvudin eräpolkuja Siperiassa. Muita kiinnostavia asiakirjoituksia on valkohäntäpeurasta, Tenon patopyynnistä ja luovutetun Karjalan eräperinteestä. Eränkävijän sekä Metsästys ja Kalastus -lehden kirjoituskilpailun erätarinoiden joukosta valittujen parhaiden novellien kuvittajina on tunnettuja erätaiteilijoita, kuten Teemu Järvi ja Martti Arkko.

Lisätiedot

Kuvaus Valikoima suomalaisen eräkirjallisuuden parhaita tarinoita. Vuodesta 1952 ilmestyneeseen, paikkansa vakiinnuttaneeseen vuosikirjaan on koottu eräkertomusten valiot. Tarinat kuljettavat lukijan lohijoelle, pilkkiavannoille, hirvipassiin ja teerisuolle. Itsenäisyyden juhlavuotta lähestytään seuraamalla itsenäisyyssenaatin puheenjohtajan P. E. Svinhufvudin eräpolkuja Siperiassa. Muita kiinnostavia asiakirjoituksia on valkohäntäpeurasta, Tenon patopyynnistä ja luovutetun Karjalan eräperinteestä. Eränkävijän sekä Metsästys ja Kalastus -lehden kirjoituskilpailun erätarinoiden joukosta valittujen parhaiden novellien kuvittajina on tunnettuja erätaiteilijoita, kuten Teemu Järvi ja Martti Arkko.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Soikkanen, Jussi - Soikkanen, Mauri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 144
ISBN 9789511299912
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 7954681
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat eräkertomukset, kalastus, linnustus, metsästys, metsästäjät, riistaeläimet, tietokirjallisuus, virkistyskalastus, Metsästys Kalastus
Alanimike 7954681

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Eränkävijä 2016-2017

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot