Erikoiskasvien viljely -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

7,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 95

Lisätiedot

Erikoiskasvien viljely -opas on laajin peltoerikoiskasveja käsittelevä opas, joka on julkaistu suomeksi. Siinä esitellään 15 Suomen olosuhteisiin soveltuvaa peltoerikoiskasvia. Opas auttaa eri kasvien soveltuvuuden arvioinnissa maatilan tuotantorakenteelle ja kasvuoloille. Kustakin kasvista kerrotaan mahdollisimman yhtenäisesti viljelytekniikka, sadon käyttö, jatkojalostus, markkinointi ja kannattavuus, jotta kasvien keskinäinen vertailu onnistuisi mahdollisimman helposti. Kirja on tarkoitettu ensisijaisesti erikoiskasveista kiinnostuneelle maatilayrittäjälle, mutta se soveltuu myös opiskelijalle tai hallinnon alalla työskentelevälle, joka haluaa saada kattavan kuvan viljelyn erityispiirteistä.

Lisätiedot

Kuvaus Erikoiskasvien viljely -opas on laajin peltoerikoiskasveja käsittelevä opas, joka on julkaistu suomeksi. Siinä esitellään 15 Suomen olosuhteisiin soveltuvaa peltoerikoiskasvia. Opas auttaa eri kasvien soveltuvuuden arvioinnissa maatilan tuotantorakenteelle ja kasvuoloille. Kustakin kasvista kerrotaan mahdollisimman yhtenäisesti viljelytekniikka, sadon käyttö, jatkojalostus, markkinointi ja kannattavuus, jotta kasvien keskinäinen vertailu onnistuisi mahdollisimman helposti. Kirja on tarkoitettu ensisijaisesti erikoiskasveista kiinnostuneelle maatilayrittäjälle, mutta se soveltuu myös opiskelijalle tai hallinnon alalla työskentelevälle, joka haluaa saada kattavan kuvan viljelyn erityispiirteistä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja ProAgria Keskusten Liitto
Toimittaja Keskitalo, Marjo - Hakala, Kaija - Peltonen, Sari - Harmoinen, Taina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0789-9661
Sivumäärä 95
ISBN 9789518081466
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8340316
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat erikoiskasvit, kasvintuotanto, kasvinviljely, peltoviljely, tietokirjallisuus, viljely, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 8340316

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Erikoiskasvien viljely

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot