Erilainen oppija - yhteiseen kouluun -

kokemuksia yksilöllisyyden ja yhteisöllisyyden kehittämisestä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

45,05 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 416

Lisätiedot

Hyvä kasvu ja oppiminen oppilaiden edellytysten ja ikäkauden mukaisesti perustuu siihen, että oppilas kokee opetuksen olevan juuri hänelle suunnattua. Tämä teos herättää pohtimaan kasvatuksen perustan luomista arvojen, koulukulttuurin, yhteistyön, oppilashuollon, palveluohjauksen ja tuetun koulupolun pohjalta. Lisäksi kirjassa paneudutaan yksilön oppimisprosessin tukemiseen opetussuunnitelmien, yksilöllisten suunnitelmien, oppimisvalmiuksien, oppimistyylien, oppimisympäristön sekä ohjaus- ja opetustaitojen näkökulmista. Tämä käytännönläheinen teos on alan asiantuntijoiden kooste kasvatuksen ja opetuksen nykyisestä tilasta ja työstä, jota kentällä tehdään erilaisten oppijoiden ja opiskelijoiden hyväksi.

Lisätiedot

Kuvaus Hyvä kasvu ja oppiminen oppilaiden edellytysten ja ikäkauden mukaisesti perustuu siihen, että oppilas kokee opetuksen olevan juuri hänelle suunnattua. Tämä teos herättää pohtimaan kasvatuksen perustan luomista arvojen, koulukulttuurin, yhteistyön, oppilashuollon, palveluohjauksen ja tuetun koulupolun pohjalta. Lisäksi kirjassa paneudutaan yksilön oppimisprosessin tukemiseen opetussuunnitelmien, yksilöllisten suunnitelmien, oppimisvalmiuksien, oppimistyylien, oppimisympäristön sekä ohjaus- ja opetustaitojen näkökulmista. Tämä käytännönläheinen teos on alan asiantuntijoiden kooste kasvatuksen ja opetuksen nykyisestä tilasta ja työstä, jota kentällä tehdään erilaisten oppijoiden ja opiskelijoiden hyväksi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Ikonen, Oiva - Virtanen, Pirkko
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 416
ISBN 9789524511551
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8449754
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat K-kirjat, erityisopetus, erilaiset oppijat, opetussuunnitelmat, oppilashuolto, oppilaanohjaus, koulukasvatus, arvot, osallisuus, opetus, yksilöllistäminen, HOJKS, Erityisopetus, erityiskasvatus
Alanimike 8449754
Lisätiedot Kannen väri: vih

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Erilainen oppija - yhteiseen kouluun

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot