Erkin ja Lainan kirjeet sotavuosilta 1939-1944 -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 366

Lisätiedot

Erkki ja Laina jättivät perinnöksi kirjeenvaihtonsa vuosilta 1939-44. Kirjeet ovat sikäli ainutlaatuisia, että tämänkaltaista yhtäjaksoista koko sodanaikaista "evakko-rintamalinja" -kirjeenvaihtoa ei ole aikaisemmin julkaistu. Käkisalmen maalaiskunnan Suotniemen koululla syksyllä -39 vihityn nuorenparin neljä pitkää sodan vuotta kirjeiden välityksellä kuvaa aikaa, jonka niin moni joutui kokemaan ja josta oli liian vaikea kertoa lapsilleen. Eläytymällä kirjeiden välittämään ajanjaksoon voi lukija löytää omien vanhempiensa tai isovanhempiensa vastaavat kokemukset ja koettelemukset. Sotien jälkeen oli aloitettava uusi elämä perustuksia myöten. Ei ollut aikaa ja ehkä haluakaan kipeisiin muistoihin, mutta kuitenkin tarve jättää jälkipolville jotakin, edes kirjeet.

Lisätiedot

Kuvaus Erkki ja Laina jättivät perinnöksi kirjeenvaihtonsa vuosilta 1939-44. Kirjeet ovat sikäli ainutlaatuisia, että tämänkaltaista yhtäjaksoista koko sodanaikaista "evakko-rintamalinja" -kirjeenvaihtoa ei ole aikaisemmin julkaistu. Käkisalmen maalaiskunnan Suotniemen koululla syksyllä -39 vihityn nuorenparin neljä pitkää sodan vuotta kirjeiden välityksellä kuvaa aikaa, jonka niin moni joutui kokemaan ja josta oli liian vaikea kertoa lapsilleen. Eläytymällä kirjeiden välittämään ajanjaksoon voi lukija löytää omien vanhempiensa tai isovanhempiensa vastaavat kokemukset ja koettelemukset. Sotien jälkeen oli aloitettava uusi elämä perustuksia myöten. Ei ollut aikaa ja ehkä haluakaan kipeisiin muistoihin, mutta kuitenkin tarve jättää jälkipolville jotakin, edes kirjeet.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Mediapinta
Toimittaja Kiuru, Mielikki
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 366
ISBN 9789524646284
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8350931
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat 1939-1944, aviopuolisot, jatkosota, kirjeenvaihto, kirjeet, sota-aika, talvisota, tietokirjallisuus, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 8350931

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Erkin ja Lainan kirjeet sotavuosilta 1939-1944

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot