Esteellisyys ja kaavoitus - Sampsa Matilainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

83,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Matilainen, Sampsa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 112

Lisätiedot

Kunnan luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden sidonnaisuudet herättävät herkästi epäilyksiä kaava-asioissa. Päätöksenteolta odotetaan ulkopuolisten silmissä puolueettomuutta. Puolueettomuuden arvioinnissa on runsaasti haasteita. Julkaisun tavoitteena on helpottaa arviota kunnallisten luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden mahdollisesta esteellisyydestä kaavasta päätettäessä ja sitä valmisteltaessa. Julkaisussa annetaan laaja kokonaiskuva kaava-asioiden esteellisyyssääntelystä ja käytännön esteellisyysongelmista ratkaisuineen. Julkaisun kirjoittaja OTK, TkL Sampsa Matilainen on analysoinut runsaasti julkaisematontakin oikeuskäytäntöä, jota julkaisussa esitetään. Kattavaan sääntelyn kuvaukseen, tulkintoihin ja oikeuskäytäntöön pohjautuvat suositukset auttavat toimimaan oikein esteellisyystilanteissa.

Lisätiedot

Kuvaus Kunnan luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden sidonnaisuudet herättävät herkästi epäilyksiä kaava-asioissa. Päätöksenteolta odotetaan ulkopuolisten silmissä puolueettomuutta. Puolueettomuuden arvioinnissa on runsaasti haasteita. Julkaisun tavoitteena on helpottaa arviota kunnallisten luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden mahdollisesta esteellisyydestä kaavasta päätettäessä ja sitä valmisteltaessa. Julkaisussa annetaan laaja kokonaiskuva kaava-asioiden esteellisyyssääntelystä ja käytännön esteellisyysongelmista ratkaisuineen. Julkaisun kirjoittaja OTK, TkL Sampsa Matilainen on analysoinut runsaasti julkaisematontakin oikeuskäytäntöä, jota julkaisussa esitetään. Kattavaan sääntelyn kuvaukseen, tulkintoihin ja oikeuskäytäntöön pohjautuvat suositukset auttavat toimimaan oikein esteellisyystilanteissa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen Kuntaliitto
Tekijä Matilainen, Sampsa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 112
ISBN 9789522931566
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349299
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat esteellisyys, kaavoitus, kunnallishallinto, lainsäädäntö, luottamushenkilöt, maankäyttö, muutoksenhaku, oikeuskäytäntö, päätöksenteko, tietokirjallisuus, valtuutetut, viranhaltijat, Aluesuunnittelu, aluepolitiikk
Alanimike 8349299

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Esteellisyys ja kaavoitus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot