Evankeliumin tähden - Jari Rankinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Rankinen, Jari
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 99

Lisätiedot

Pastori voi joutua eroamaan virastaan Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa, jos hän toimii sen mukaan, minkä on ymmärtänyt Raamatusta oikeaksi. Rankiselle kävi näin. Hän on niitä pappeja, jotka eivät osaa pitää oikeana ratkaisuna papinviran avaamista naisille. Hän perustelee käsitystään Raamatulla, kirkon pitkällä perinteellä ja sillä, että valtaosa maailman kristityistä ajattelee samalla tavalla. Kirkon johto ei salli, että paikallis-seurakunnan pastori ajattelee ja toimii niin kuin hän on tehnyt. Media nosti Jari Rankisen naispappeuskiistan keulakuvaksi, hänen tahtomattaan. Tässä kirjassa Rankinen itse kertoo avoimesti, mitä Vammalassa tapahtui ja miten kiista muutti hänen elämänsä. Rohkeassa puheenvuorossaan hän selvittää oman näkemyksensä ja pohtii myös, mitä Suomen evankelis-luterilaisella kirkolla on edessään tulevaisuudessa.

Lisätiedot

Kuvaus Pastori voi joutua eroamaan virastaan Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa, jos hän toimii sen mukaan, minkä on ymmärtänyt Raamatusta oikeaksi. Rankiselle kävi näin. Hän on niitä pappeja, jotka eivät osaa pitää oikeana ratkaisuna papinviran avaamista naisille. Hän perustelee käsitystään Raamatulla, kirkon pitkällä perinteellä ja sillä, että valtaosa maailman kristityistä ajattelee samalla tavalla. Kirkon johto ei salli, että paikallis-seurakunnan pastori ajattelee ja toimii niin kuin hän on tehnyt. Media nosti Jari Rankisen naispappeuskiistan keulakuvaksi, hänen tahtomattaan. Tässä kirjassa Rankinen itse kertoo avoimesti, mitä Vammalassa tapahtui ja miten kiista muutti hänen elämänsä. Rohkeassa puheenvuorossaan hän selvittää oman näkemyksensä ja pohtii myös, mitä Suomen evankelis-luterilaisella kirkolla on edessään tulevaisuudessa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Aurinko Kustannus
Tekijä Rankinen, Jari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 99
ISBN 9789516189522
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 10835429
Asiasanat evankelis-luterilainen kirkko, muistelmat, naispappeus, papit, pappeus, raamatuntulkinta, tietokirjallisuus, vakaumus, vastustus, Yleinen uskontotiede
Alanimike 10835429

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Evankeliumin tähden

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot