Fagervikin puutarhojen vuosisadat -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

42,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2004
  • Sivut: 186

Lisätiedot

Fagervikin kartanon puisto on Suomen vanhimpiin puutarhoihin kuuluva barokkipuutarha. Puutarhaan kuuluu ranskalaisen renessanssin mukaisia sommitelmia sekä englantilaistyyppinen 1700-luvulta oleva puisto, jossa on mm. kiinalainen paviljonki. Tutkimus selvittää ja tarkentaa sadan viidenkymmenen vuoden aikana syntyneiden ja kulloisenkin aikakauden makusuuntausten mukaan muuttuneiden puutarhojen vaiheita. Teos liittää ne puutarhataiteen yleisiin kansainvälisiin yhteyksiin ja esittelee, kuinka hyödyn ajan pieni kalmilainen ruutupuutarha laajeni romantiikan kaudella pittoreskiksi puutarhaksi ja kasvoi romanttiseksi englantilaiseksi puistoksi.

Lisätiedot

Kuvaus Fagervikin kartanon puisto on Suomen vanhimpiin puutarhoihin kuuluva barokkipuutarha. Puutarhaan kuuluu ranskalaisen renessanssin mukaisia sommitelmia sekä englantilaistyyppinen 1700-luvulta oleva puisto, jossa on mm. kiinalainen paviljonki. Tutkimus selvittää ja tarkentaa sadan viidenkymmenen vuoden aikana syntyneiden ja kulloisenkin aikakauden makusuuntausten mukaan muuttuneiden puutarhojen vaiheita. Teos liittää ne puutarhataiteen yleisiin kansainvälisiin yhteyksiin ja esittelee, kuinka hyödyn ajan pieni kalmilainen ruutupuutarha laajeni romantiikan kaudella pittoreskiksi puutarhaksi ja kasvoi romanttiseksi englantilaiseksi puistoksi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Toimittaja Lounatvuori, Irma
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 0355-1768
Sivumäärä 186
ISBN 9517466374
Ilmestymisvuosi 2004
Painos 1
Tilausnumero 10070456
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat Fagervik, historia, Inkoo, kartanot, kasvihuoneet, puistot, puutarhanhoito, puutarhat, puutarhataide, talvipuutarhat, tietokirjallisuus, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 10070456

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Fagervikin puutarhojen vuosisadat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot