Faskia - Mika Pihlman

Terapian ja liikkeen näkökulmasta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

92,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Pihlman, Mika - Luomala, Tuulia
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 305

Lisätiedot

Faskia -terapian ja liikkeen näkökulmasta on ensimmäinen suomalaisin voimin toteutettu tietokirja faskian maailmasta ja sen merkityksestä. Fysioterapeutit Mika Pihlman ja Tuulia Luomala ovat työstäneet loistavan kirjan vaikeasta aiheesta. Heidän kirjassaan paneudutaan asiaan selkein kuvin ja valaisevin esimerkein. Siinä selvitetään faskioiden ja niiden expansioiden merkitys rakenteina sekä kuntoutuksen ja harjoittelun kannalta. Kirjan teksti on virkistävän tarkkaa, täsmällisesti kirjoitettua ja helppolukuista, hyvällä ja napakalla suomenkielellä. Teos on selkeästi ja kauniisti kuvitettu, vaikutelmaltaan suorastaan raikas. Kirjan avulla pääset perehtymään mitä on sidekudos ja mitä on faskia ja se auttaa sinua ymmärtämään mitä sille kannattaa tehdä niin hoidollisesti kuin kuntoutuksen ja harjoittelun kannaltakin.

Lisätiedot

Kuvaus Faskia -terapian ja liikkeen näkökulmasta on ensimmäinen suomalaisin voimin toteutettu tietokirja faskian maailmasta ja sen merkityksestä. Fysioterapeutit Mika Pihlman ja Tuulia Luomala ovat työstäneet loistavan kirjan vaikeasta aiheesta. Heidän kirjassaan paneudutaan asiaan selkein kuvin ja valaisevin esimerkein. Siinä selvitetään faskioiden ja niiden expansioiden merkitys rakenteina sekä kuntoutuksen ja harjoittelun kannalta. Kirjan teksti on virkistävän tarkkaa, täsmällisesti kirjoitettua ja helppolukuista, hyvällä ja napakalla suomenkielellä. Teos on selkeästi ja kauniisti kuvitettu, vaikutelmaltaan suorastaan raikas. Kirjan avulla pääset perehtymään mitä on sidekudos ja mitä on faskia ja se auttaa sinua ymmärtämään mitä sille kannattaa tehdä niin hoidollisesti kuin kuntoutuksen ja harjoittelun kannaltakin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja VK-Kustannus
Tekijä Pihlman, Mika - Luomala, Tuulia
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 305
ISBN 9789519147741
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8341673
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat anatomia, fysioterapia, harjoittelu, hoitomenetelmät, manipulaatiohoito, sidekudokset, tietokirjallisuus, toiminnallinen harjoittelu, tuki- ja liikuntaelimet, tukikudokset, Liikunta, urheilu, leikit, huv
Alanimike 8341673

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Faskia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot