Filosofiset viuhahdukset - Jukka Hankamäki

Populaarifilosofisia tekstejä sekseistä, vallasta ja filosofisista liikkeistä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Hankamäki, Jukka
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 352

Lisätiedot

"Filosofiset viuhahdukset" on valikoima esseitä, jotka käsittelevät seksiä, uskontoa ja politiikkaa - valtaa, filosofiaa ja kulttuurien kuolemaa. Analyysien kohteina ovat tieteelliset, poliittiset ja seksuaaliset valtakulttuurit sekä postmodernit käsitykset sukupuolten katoamisesta. Kirjan punaisena lankana on maailmanlaajuiseksi ryöstäytyneen massakulttuurin arvostelu, ja teoksessa etsitään syitä mediassa ja arkitodellisuudessa yleistyneeseen vauhdin palvontaan. Filosofian tohtori Jukka Hankamäki (s. 1966) on perehtynyt nykyajan filosofiaan, etiikkaan, yhteiskuntafilosofiaan ja poliittisiin teorioihin, ja hän on esittänyt monipuolista aatteiden sekä ideologioiden kritiikkiä. Tämän kokoelman esseissä hän lähestyy aiheitaan muun muassa filosofisen estetiikan näkökulmasta.

Lisätiedot

Kuvaus "Filosofiset viuhahdukset" on valikoima esseitä, jotka käsittelevät seksiä, uskontoa ja politiikkaa - valtaa, filosofiaa ja kulttuurien kuolemaa. Analyysien kohteina ovat tieteelliset, poliittiset ja seksuaaliset valtakulttuurit sekä postmodernit käsitykset sukupuolten katoamisesta. Kirjan punaisena lankana on maailmanlaajuiseksi ryöstäytyneen massakulttuurin arvostelu, ja teoksessa etsitään syitä mediassa ja arkitodellisuudessa yleistyneeseen vauhdin palvontaan. Filosofian tohtori Jukka Hankamäki (s. 1966) on perehtynyt nykyajan filosofiaan, etiikkaan, yhteiskuntafilosofiaan ja poliittisiin teorioihin, ja hän on esittänyt monipuolista aatteiden sekä ideologioiden kritiikkiä. Tämän kokoelman esseissä hän lähestyy aiheitaan muun muassa filosofisen estetiikan näkökulmasta.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Hankamäki, Jukka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 352
ISBN 9789523185432
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350325
Asiasanat amerikkalaisuus, ammattikuva, erotiikka, filosofia, filosofit, historia, homoseksuaalisuus, kulttuurikritiikki, naistutkimus, populaarikulttuuri, rakkaus, seksuaalisuus, sukupuolitutkimus, tekno, tietokirjallisuus, transsendentalismi, Nykyajan filosofia
Alanimike 8350325

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Filosofiset viuhahdukset

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot