Fitness elämäntavaksi - Merja Asikainen

Mari Valosaari

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Asikainen, Merja
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 156

Lisätiedot

Näytä upealta ja pidä hauskaa terveellisesti fitnessin parissa! Parikymppinen Mari Valosaari söi roskaruokaa ja tupakoi. Vielä tuolloin hän ei voinut kuvitellakaan, että muutaman vuoden kuluttua hänen elämäntyylinsä vaihtuisi aivan toisenlaiseksi. Muutoksen aiheutti innostuminen fitnessistä ja sen mukana tulevista terveistä elämäntavoista. Intohimoinen innostus on vienyt Marin pitkälle, sillä hän on saavuttanut Yhdysvalloissa bikini fitnessin korkeimpia mitalisijoja. Rakkaus lajiin ajaa häntä kilpailemaan aina uudestaan. Nyt Mari paljastaa parhaat vinkkinsä niin treenaamiseen kuin kilpailemiseenkin. Tämän kirjan myötä Mari haluaa tarjota inspiraatiota ja esitellä, kuinka hauska ja terveellinen harrastus fitness on sekä auttaa huomaamaan, kuinka helposti voi aloittaa liikunnallisen elämäntavan, joka johtaa mullistaviin tuloksiin. Fitness elämäntavaksi kertoo, miten aloitat fitnessharrastuksen ja etenet siinä niin pitkälle kuin haluat. Vaikka maailman huipulle. Fitness elämäntavaksi kutsuu viettämään elämää, joka terveellisyyden ja hauskuuden lisäksi johtaa vääjäämättä kohti huippuluokan upeaa vartaloa.

Lisätiedot

Kuvaus Näytä upealta ja pidä hauskaa terveellisesti fitnessin parissa! Parikymppinen Mari Valosaari söi roskaruokaa ja tupakoi. Vielä tuolloin hän ei voinut kuvitellakaan, että muutaman vuoden kuluttua hänen elämäntyylinsä vaihtuisi aivan toisenlaiseksi. Muutoksen aiheutti innostuminen fitnessistä ja sen mukana tulevista terveistä elämäntavoista. Intohimoinen innostus on vienyt Marin pitkälle, sillä hän on saavuttanut Yhdysvalloissa bikini fitnessin korkeimpia mitalisijoja. Rakkaus lajiin ajaa häntä kilpailemaan aina uudestaan. Nyt Mari paljastaa parhaat vinkkinsä niin treenaamiseen kuin kilpailemiseenkin. Tämän kirjan myötä Mari haluaa tarjota inspiraatiota ja esitellä, kuinka hauska ja terveellinen harrastus fitness on sekä auttaa huomaamaan, kuinka helposti voi aloittaa liikunnallisen elämäntavan, joka johtaa mullistaviin tuloksiin. Fitness elämäntavaksi kertoo, miten aloitat fitnessharrastuksen ja etenet siinä niin pitkälle kuin haluat. Vaikka maailman huipulle. Fitness elämäntavaksi kutsuu viettämään elämää, joka terveellisyyden ja hauskuuden lisäksi johtaa vääjäämättä kohti huippuluokan upeaa vartaloa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Asikainen, Merja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 156
ISBN 9789523211179
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 21525837
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat bikinifitness, fitness-urheilu, henkilöhistoria, kilpailut, ravitsemus, tietokirjallisuus, voimaharjoittelu, Voimailu
Alanimike 21525837

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Fitness elämäntavaksi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot