FUTUAeroport II -

ajatuksia ja visioita tulevaisuuden lentoasemasta, palvelumaisemasta ja innovaatioista

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

90,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: kierreselkäinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 253

Lisätiedot

Helsinki-Vantaan lentoasema on merkittävä urbaani keskus ja liikennepiste, jossa on 20 000 työpaikkaa ja 1500 yritystä. Asiakas- ja matkailijamäärä kohosi vuonna 2013 yli 15 miljoonaan ihmiseen. Lentoasema on myös Suomen kansainvälisin matkailualue ja merkittävä risteysasema. Se on elävä ja dynaaminen, luonteeltaan glokaali (=globaali + lokaali) verkostojen solmukohta ja Aviapolis-hubi (hub). Seutulan lentoasema-alueen ennakoidaan kasvavan ja kehittyvän voimakkaasti tulevien vuosien aikana. Asiakas- ja matkailijamäärien ennustetaan kasvavan. Kansainväliset havainnot ja kokemukset aerotropoliskokonaisuuksista (eli dynaamisista lentoasemakaupungeista) ovat tarjonneet ideoita ja virikkeitä tulevaisuuden kehitykseen liittyen. Lentoasema valittiin myös yhdeksi Helsingin World Design Capital 2012 -vuoden kehityskohteeksi.

Lisätiedot

Kuvaus Helsinki-Vantaan lentoasema on merkittävä urbaani keskus ja liikennepiste, jossa on 20 000 työpaikkaa ja 1500 yritystä. Asiakas- ja matkailijamäärä kohosi vuonna 2013 yli 15 miljoonaan ihmiseen. Lentoasema on myös Suomen kansainvälisin matkailualue ja merkittävä risteysasema. Se on elävä ja dynaaminen, luonteeltaan glokaali (=globaali + lokaali) verkostojen solmukohta ja Aviapolis-hubi (hub). Seutulan lentoasema-alueen ennakoidaan kasvavan ja kehittyvän voimakkaasti tulevien vuosien aikana. Asiakas- ja matkailijamäärien ennustetaan kasvavan. Kansainväliset havainnot ja kokemukset aerotropoliskokonaisuuksista (eli dynaamisista lentoasemakaupungeista) ovat tarjonneet ideoita ja virikkeitä tulevaisuuden kehitykseen liittyen. Lentoasema valittiin myös yhdeksi Helsingin World Design Capital 2012 -vuoden kehityskohteeksi.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Haaga-Helia
Toimittaja Heikkinen, V.A. - Inkinen, Sam
Sidosasu kierreselkäinen
Sivumäärä 253
ISBN 9789526619460
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8356494
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat asiakaslähtöisyys, asiakkaat, Helsinki-Vantaan lentoasema, innovaatiot, kehittäminen, lentoasemat, lentoliikenne, lentomatkailu, matkailijat, palveluliiketoiminta, palvelumuotoilu, tietokirjallisuus, tulevaisuus, tuotekehitys, visiot, Ilmaliikenne
Alanimike 8356494

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: FUTUAeroport II

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot