Fyysinen aktiivisuus iäkkäiden henkilöiden hyvinvoinnin edistäjänä -

liikunnan yhteiskunnallinen perustelu3

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

64,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Ikääntyvän väestön liikkumiskyvyn ylläpito ja itsenäisen selviytymisen tukeminen on yksi lähitulevaisuuden haasteista. Fyysinen aktiivisuus tukee monin tavoin iäkkäiden henkilöiden toimintakykyä ja hyvinvointia ja on keskeinen osa heidän terveyden edistämistään. Ikääntyvän väestön fyysisen aktiivisuuden edistäminen on nostettu viime vuosina yhdeksi keskeiseksi painoalueeksi useissa kansallisissa ohjelmissa. Tämä kirja esittää tutkimustietoon pohjautuvat, mutta käytännönläheiset perustelut liikunnan merkityksestä iäkkään henkilön hyvinvoinnille ja yhteiskunnalle. Lisäksi teoksessa annetaan esimerkkejä miten liikuntaa voidaan ja tulisi toteuttaa, mitä kokemuksia liikunnan järjestämisestä on sekä miten ympäristöön liittyvillä ratkaisuilla voidaan edistää iäkkäiden henkilöiden fyysistä aktiivisuutta. Teos soveltuu tietolähteeksi yhteiskunnan päätöksentekijöille, ikääntyneiden liikunnan parissa työskenteleville ja alan opiskelijoille sekä kaikille ikääntyneiden henkilöiden fyysisestä aktiivisuudesta, terveydestä ja toimintakyvystä kiinnostuneille.

Lisätiedot

Kuvaus Ikääntyvän väestön liikkumiskyvyn ylläpito ja itsenäisen selviytymisen tukeminen on yksi lähitulevaisuuden haasteista. Fyysinen aktiivisuus tukee monin tavoin iäkkäiden henkilöiden toimintakykyä ja hyvinvointia ja on keskeinen osa heidän terveyden edistämistään. Ikääntyvän väestön fyysisen aktiivisuuden edistäminen on nostettu viime vuosina yhdeksi keskeiseksi painoalueeksi useissa kansallisissa ohjelmissa. Tämä kirja esittää tutkimustietoon pohjautuvat, mutta käytännönläheiset perustelut liikunnan merkityksestä iäkkään henkilön hyvinvoinnille ja yhteiskunnalle. Lisäksi teoksessa annetaan esimerkkejä miten liikuntaa voidaan ja tulisi toteuttaa, mitä kokemuksia liikunnan järjestämisestä on sekä miten ympäristöön liittyvillä ratkaisuilla voidaan edistää iäkkäiden henkilöiden fyysistä aktiivisuutta. Teos soveltuu tietolähteeksi yhteiskunnan päätöksentekijöille, ikääntyneiden liikunnan parissa työskenteleville ja alan opiskelijoille sekä kaikille ikääntyneiden henkilöiden fyysisestä aktiivisuudesta, terveydestä ja toimintakyvystä kiinnostuneille.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Likes-tutkimuskeskus
Toimittaja Leinonen, Raija - Havas, Eino
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0357-2498
Sivumäärä 160
ISBN 9789517902540
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 10852101
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat fyysinen aktiivisuus, hyvinvointi, ikääntyneet, liikunta, liikuntapalvelut, terveyden edistäminen, terveysliikunta, tietokirjallisuus, toimintakyky, vanhukset, Liikunta, urheilu, leikit, huv
Alanimike 10852101

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Fyysinen aktiivisuus iäkkäiden henkilöiden hyvinvoinnin edistäjänä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot