Galileo tyrmässä ja muita myyttejä tieteestä ja uskonnosta -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 302

Lisätiedot

Länsimaiseen mielenmaisemaan kuuluu olennaisena tekijänä ajatus uskonnon ja tieteen syvästä ristiriidasta. Tätä ajatusta tuetaan usein erilaisilla kertomuksilla, joiden todellisuuspohja on kuitenkin kyseenalainen. Tässä kirjassa omien alojensa asiantuntijat tarkastelevat kahtakymmentäviittä tyypillisintä myyttiä uskonnon ja tieteellisen maailmankuvan suhteesta. Onko kirkko vastustanut johdonmukaisesti tieteen kehitystä? Opettiko kirkko, että on maa on litteä? Onko tieteen kehitys osoittanut, ettei Jumalaa ole olemassa?

Lisätiedot

Kuvaus Länsimaiseen mielenmaisemaan kuuluu olennaisena tekijänä ajatus uskonnon ja tieteen syvästä ristiriidasta. Tätä ajatusta tuetaan usein erilaisilla kertomuksilla, joiden todellisuuspohja on kuitenkin kyseenalainen. Tässä kirjassa omien alojensa asiantuntijat tarkastelevat kahtakymmentäviittä tyypillisintä myyttiä uskonnon ja tieteellisen maailmankuvan suhteesta. Onko kirkko vastustanut johdonmukaisesti tieteen kehitystä? Opettiko kirkko, että on maa on litteä? Onko tieteen kehitys osoittanut, ettei Jumalaa ole olemassa?
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Kääntäjä Nisula, Kirsi
Toimittaja Numbers, Ronald
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 302
ISBN 9789522882059
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348959
Asiasanat aatehistoria, evoluutioteoria, kirkko, kreationismi, kristinusko, kvanttiteoria, käsitykset, luonnontieteet, länsimaat, mielikuvat, myytit, ristiriidat, tiede, tieteellinen maailmankuva, tietokirjallisuus, uskonto, uskontohistoria, vastustus, vuorovaikut
Alanimike 8348959

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Galileo tyrmässä ja muita myyttejä tieteestä ja uskonnosta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot