Gluteenitonta leipää - Jessica Frej

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Frej, Jessica - Blohm, Maria
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 143

Lisätiedot

Haluatko leipoa herkullista, mehevää leipää gluteenittomasti? Tattarijauho, maissijauho ja ruusunmarjajauho ovat hyviä vaihtoehtoja vehnälle, rukiille ja ohralle. Leivät leivotaan kylmään taikinanesteeseen, niissä käytetään vain vähän hiivaa ja niitä nostatetaan pitkään. Tässä kirjassa on runsaasti ohjeita paitsi ruokaleipiin kuitusämpylöistä vaaleaan vuokaleipään, myös täytettyihin leipiin, pizzaan sekä marmeladeihin, maksapasteijaan ja muihin lisukkeisiin. Kaikki ohjeet sopivat keliaakikoille, mutta lisäävät vaihtelua myös muiden leipävalikoimaan.

Lisätiedot

Kuvaus Haluatko leipoa herkullista, mehevää leipää gluteenittomasti? Tattarijauho, maissijauho ja ruusunmarjajauho ovat hyviä vaihtoehtoja vehnälle, rukiille ja ohralle. Leivät leivotaan kylmään taikinanesteeseen, niissä käytetään vain vähän hiivaa ja niitä nostatetaan pitkään. Tässä kirjassa on runsaasti ohjeita paitsi ruokaleipiin kuitusämpylöistä vaaleaan vuokaleipään, myös täytettyihin leipiin, pizzaan sekä marmeladeihin, maksapasteijaan ja muihin lisukkeisiin. Kaikki ohjeet sopivat keliaakikoille, mutta lisäävät vaihtelua myös muiden leipävalikoimaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kustannus-Mäkelä
Tekijä Frej, Jessica - Blohm, Maria
Kääntäjä Beck, Laura
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 143
ISBN 9789518835755
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 7785971
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat gluteeniton ruokavalio, gluteenittomat tuotteet, keliakia, leipominen, leipä, ruokaohjeet, ruokavaliot, tietokirjallisuus, Sisäeritysrauhaset Aineenvaih
Alanimike 7785971

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Gluteenitonta leipää

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot