Hakusanamainonnan ABC - Saskia Salomaa

matkaopas AdWords-mainonnan saloihin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

78,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Salomaa, Saskia
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 128

Lisätiedot

Hakusanamainonnan ABC on pakollista luettavaa, olitpa yrittäjä, markkinointipäättäjä tai bloggaaja. Kirjan avulla pystyt tekemään kustannustehokasta Google-markkinointia itsenäisesti tai sitten ostamaan palvelut ulkopuoliselta toimijalta rahojasi haaskaamatta. Kirja sisältää eri aihealueilta helppoja vinkkejä, joilla saat Google-mainoskampanjan käyntiin jopa tunnissa! Kirjoittaja Saskia Salomaalla on 7 vuoden kokemus menestyksekkäiden hakusanamainontakampanjoiden rakentamisesta ja ylläpidosta. Osta nyt, kokeile heti ja säästä satoja tai tuhansia euroja vuodessa!

Lisätiedot

Kuvaus Hakusanamainonnan ABC on pakollista luettavaa, olitpa yrittäjä, markkinointipäättäjä tai bloggaaja. Kirjan avulla pystyt tekemään kustannustehokasta Google-markkinointia itsenäisesti tai sitten ostamaan palvelut ulkopuoliselta toimijalta rahojasi haaskaamatta. Kirja sisältää eri aihealueilta helppoja vinkkejä, joilla saat Google-mainoskampanjan käyntiin jopa tunnissa! Kirjoittaja Saskia Salomaalla on 7 vuoden kokemus menestyksekkäiden hakusanamainontakampanjoiden rakentamisesta ja ylläpidosta. Osta nyt, kokeile heti ja säästä satoja tai tuhansia euroja vuodessa!
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Mandarinfish Publishing
Tekijä Salomaa, Saskia
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 128
ISBN 9789526812502
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357423
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat AdWords, digitaalinen markkinointi, Google, hakukonemarkkinointi, mainonta, markkinointi, tietokirjallisuus, verkkomainonta, Markkinointi Kauppa
Alanimike 8357423

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hakusanamainonnan ABC

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot