Hallan helmoissa - Raili Heikkilä

Runoja ja kuvia Pohjanmaalta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Heikkilä, Raili
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 48

Lisätiedot

Teoksen runot ja kuvat kuljettavat muistojen Pohjanmaalle, niihin hetkiin, joita pohjalainen kantaa sydämessään. Lakeus on osa monen sielunmaisemaa. Teos vie keskelle kevättulvien, tupasvillasoiden ja heilimöivien viljapeltojen Pohjanmaata. Pohjalainen tuntee oman arvonsa, mutta voi tuntea itsensä pieneksi, kun alati läsnä oleva halla tulee arvaamatta kylään ja ottaa mukaansa viljelykset. Luonnonilmiöiden, kuten tulvien, kasvun ihmeen ja latomaiseman ylle nousevan täysikuun äärellä hän herkistyy. Pohjanmaalla kasvanut kokee pakahduttavaa iloa kotiseutunsa äärellä - kotomaan, joka ruokkii ja kantaa häntä tuulien tuivertaessa - kuten on ollut jo sukupolvien ajan. Tomi Katajamäki (s. 1983) on valokuvaaja Pohjanmaalta. Hänen kuvissaan muistot ja elämykset kietoutuvat yhteen luonnonilmiöiden kanssa. Raili Heikkilä (s. 1942) on pohjoissatakuntalainen runoilija-kirjailija. Hän on kirjoittanut aiemmin runot neljään runoteokseen sekä kaksi kirjaa.

Lisätiedot

Kuvaus Teoksen runot ja kuvat kuljettavat muistojen Pohjanmaalle, niihin hetkiin, joita pohjalainen kantaa sydämessään. Lakeus on osa monen sielunmaisemaa. Teos vie keskelle kevättulvien, tupasvillasoiden ja heilimöivien viljapeltojen Pohjanmaata. Pohjalainen tuntee oman arvonsa, mutta voi tuntea itsensä pieneksi, kun alati läsnä oleva halla tulee arvaamatta kylään ja ottaa mukaansa viljelykset. Luonnonilmiöiden, kuten tulvien, kasvun ihmeen ja latomaiseman ylle nousevan täysikuun äärellä hän herkistyy. Pohjanmaalla kasvanut kokee pakahduttavaa iloa kotiseutunsa äärellä - kotomaan, joka ruokkii ja kantaa häntä tuulien tuivertaessa - kuten on ollut jo sukupolvien ajan. Tomi Katajamäki (s. 1983) on valokuvaaja Pohjanmaalta. Hänen kuvissaan muistot ja elämykset kietoutuvat yhteen luonnonilmiöiden kanssa. Raili Heikkilä (s. 1942) on pohjoissatakuntalainen runoilija-kirjailija. Hän on kirjoittanut aiemmin runot neljään runoteokseen sekä kaksi kirjaa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Paperisilppuri
Tekijä Heikkilä, Raili
Valokuvaaja Katajamäki, Tomi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 48
ISBN 9789526856957
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 8471301
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kotimainen kaunokirjallisuus, kulttuurimaisema, lahjakirja, luonnonvalokuvaus, maisemavalokuvaus, muisteleminen, muistelukerronta, muistelutyömenetelmä, Pohjanmaa, runot, valokuva, Suomenkieliset runot
Alanimike 8471301

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hallan helmoissa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot