Hämärä teehetki - Mirka Ulanto

Scififanin pitkä pimeä matkakertomus

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

22,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Ulanto, Mirka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 162

Lisätiedot

Mirka Ulannon holittomat kolumnit ilmestyivät alkujaan Spin-lehdessä vuosina 2013-2016. Tekstit käsittelevät elämää, maailmankaikkeutta ja kaikkea purkkipäärynä-puddingista karhukaisten kautta kalalla lätkimiseen ja con-tärinöihin. Nyt Turun Science Fiction Seura on koonnut jutut kirjan muotoon, ja tarjoilee teekupillisen kirpeää sitruunaa brittikirjeenvaihtajalta, jonka Cambridgen aika kului tieteis- ja tiedeasioita ällistellessä. Hämärä teehetki sisältää kirjoitelmia populaarikulttuurista innostuville, scifistä hurmaantuville, tiedeuutisista kiinnostuneille, kirjoittajille ja sarjakuvaharrastajille - oikeastaan kaikille, jotka ihmettelevät ihmisen tai jättipökkövehkan käyttäytymistä.

Lisätiedot

Kuvaus Mirka Ulannon holittomat kolumnit ilmestyivät alkujaan Spin-lehdessä vuosina 2013-2016. Tekstit käsittelevät elämää, maailmankaikkeutta ja kaikkea purkkipäärynä-puddingista karhukaisten kautta kalalla lätkimiseen ja con-tärinöihin. Nyt Turun Science Fiction Seura on koonnut jutut kirjan muotoon, ja tarjoilee teekupillisen kirpeää sitruunaa brittikirjeenvaihtajalta, jonka Cambridgen aika kului tieteis- ja tiedeasioita ällistellessä. Hämärä teehetki sisältää kirjoitelmia populaarikulttuurista innostuville, scifistä hurmaantuville, tiedeuutisista kiinnostuneille, kirjoittajille ja sarjakuvaharrastajille - oikeastaan kaikille, jotka ihmettelevät ihmisen tai jättipökkövehkan käyttäytymistä.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Turun Science Fiction Seura
Tekijä Ulanto, Mirka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 162
ISBN 9789526857305
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 3 3. p
Tilausnumero 8409491
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat Iso-Britannia, kotimainen kaunokirjallisuus, kääntäjät, tieteiselokuvat, tieteiskirjallisuus, tieteissarjat, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 8409491

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hämärä teehetki

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot