Harrastelijasiirtolainen & Tasankojen halki - Robert Louis Stevenson

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

20,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Stevenson, Robert Louis
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 217

Lisätiedot

Aarresaaren sekä Tohtori Jekyllin ja Mr. Hyden kirjoittaneen Robert Louis Stevensonin matkat veivät hänet Skotlannin nummilta Tyynenmeren saarille. Tässä niteessä julkaistavat kokemusperäiset esseet Harrastelijasiirtolainen sekä Tasankojen halki, kuvaavat yksityiskohtaisesti ja elämyksellisesti ensimmäisen suuren siirtolaisaallon matkaa Euroopassa ja Amerikassa. Stevenson reissaa tavallisten siirtolaisten kanssa ensin Atlantin yli, sitten halki Yhdysvaltain, ja selvittää matkan eksistentialistisia kysymyksiä. Hänelle kyse ei ole vain perillepääsystä, vaan matkasta itsestään, Euroopasta, Amerikasta, siirtolaisuudesta ja alituisesta muutoksesta.

Lisätiedot

Kuvaus Aarresaaren sekä Tohtori Jekyllin ja Mr. Hyden kirjoittaneen Robert Louis Stevensonin matkat veivät hänet Skotlannin nummilta Tyynenmeren saarille. Tässä niteessä julkaistavat kokemusperäiset esseet Harrastelijasiirtolainen sekä Tasankojen halki, kuvaavat yksityiskohtaisesti ja elämyksellisesti ensimmäisen suuren siirtolaisaallon matkaa Euroopassa ja Amerikassa. Stevenson reissaa tavallisten siirtolaisten kanssa ensin Atlantin yli, sitten halki Yhdysvaltain, ja selvittää matkan eksistentialistisia kysymyksiä. Hänelle kyse ei ole vain perillepääsystä, vaan matkasta itsestään, Euroopasta, Amerikasta, siirtolaisuudesta ja alituisesta muutoksesta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Savukeidas
Tekijä Stevenson, Robert Louis
Kääntäjä Sutinen, Ville-Juhani
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 217
ISBN 9789522680037
Ilmestymisvuosi 2011
Alkuteos Amateur emigrant
Painos 1
Tilausnumero 20977211
Asiasanat tietokirjallisuus, matkakirjallisuus, merimatkat, matkat, junat, kirjailijat, kokemukset, Stevenson, Robert Louis, Pohjois-Amerikka, Yleiset kokoomateokset
Alanimike 20977211

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Harrastelijasiirtolainen & Tasankojen halki

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot