Helppohoitoinen puutarha - Dan Rosenholm

88 vinkkiä, joilla saat pihan kukoistamaan vähällä vaivalla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Rosenholm, Dan
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 124

Lisätiedot

Tervetullut opas kaikille, jotka haaveilevat kauniista, hyvin hoidetusta pihasta, mutta jotka eivät ehdi, jaksa tai halua viettää koko kesää puutarhatöissä. Viihtyisän pihan voi saada aikaan myös minimaalisella työpanoksella. Tämän kirjan vinkkejä noudattamalla puutarha hoitaa melkeinpä itse itsensä! Laiskaksi puutarhuriksi tunnustautuva Dan Rosenholm jakaa neuvoja mm. siitä, miten rakennetaan kukkapenkki, jossa rikkaruohoille ei jää mitään mahdollisuutta kasvaa tai mitkä ruusut kukkivat monta kertaa kesässä lähes ilman hoitoa. Myös kasvien valintaan kirja tarjoaa hyviä neuvoja. Oikealla kasvupaikalla kasvit pärjäävät kuin itsestään. Eikä kaikkia kasveja kannata istuttaa maahan, sillä monet lajit ovat huomattavasti helppohoitoisempia ruukuissa tai laatikoissa.

Lisätiedot

Kuvaus Tervetullut opas kaikille, jotka haaveilevat kauniista, hyvin hoidetusta pihasta, mutta jotka eivät ehdi, jaksa tai halua viettää koko kesää puutarhatöissä. Viihtyisän pihan voi saada aikaan myös minimaalisella työpanoksella. Tämän kirjan vinkkejä noudattamalla puutarha hoitaa melkeinpä itse itsensä! Laiskaksi puutarhuriksi tunnustautuva Dan Rosenholm jakaa neuvoja mm. siitä, miten rakennetaan kukkapenkki, jossa rikkaruohoille ei jää mitään mahdollisuutta kasvaa tai mitkä ruusut kukkivat monta kertaa kesässä lähes ilman hoitoa. Myös kasvien valintaan kirja tarjoaa hyviä neuvoja. Oikealla kasvupaikalla kasvit pärjäävät kuin itsestään. Eikä kaikkia kasveja kannata istuttaa maahan, sillä monet lajit ovat huomattavasti helppohoitoisempia ruukuissa tai laatikoissa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Rosenholm, Dan
Kääntäjä Tuominen, Kirsi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 124
ISBN 9789524928380
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 7887601
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat tietokirjallisuus, puutarhanhoito, pihat, puutarhat, puutarhakasvit, istutukset, ruukkukasvit, ruukut, puutarhaviljely, pihasuunnittelu, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 7887601

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Helppohoitoinen puutarha

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot