Henkivaltojen taistelu Suomessa - Erkki O Auranen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Auranen, Erkki O
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 408

Lisätiedot

Diplomi-insinööri, pastori Erkki O Aurasen kirja edustaa ns. oppositiokirjallisuutta, joka mm. Italiassa on erityisen suosittua. Kirjassa tarkastellaan kriittisesti vallassa olevien toimia ja tuodaan esille vallan suurelle yleisölle tuntemattomia koukeroita. Samalla kirja koettelee suomalaista sananvapautta ja mielipiteenvapautta. Tätä kirjaa voisi myös luonnehtia "yhdeksi elämäntarinaksi hyvinvointisuomessa", melkeimpä romaaniksi. Rakentavan kritiikin kohteina ovat mm. kommunismin ja sen esiasteen sosialismin kansallemme aiheuttamat tuhot, oikeuslaitoksen poliittinen alistaminen, köyhän kansan sortaminen, varattomuusrasismi, median harhauttava disinformaatio ja perheiden silpominen sekä kirkonmiesten selkärangaton luopuminen Raamatun totuuksista. Peruskysymyksenä: miksi vauraassa hyvinvointivaltiossa on niin paljon pahoinvointia? Kirjaa ei suositella alle 15-vuotiaille, koska siinä kerrotut tositapaukset taisteluista Saatanaa vastaan saattavat järkyttää herkkiä mieliä. Erkki O Auranen kokee saaneensa käskyn avata suomalaisten silmiä, ennen kuin on liian myöhäistä: Apostolien teot 26:17-18: "Minä...lähetän sinut pakanoiden pariin avaamaan heidän silmänsä ja saattamaan heidät pimeydestä valoon ja Saatanan vallasta Jumalan tykö. He saavat syntinsä anteeksi, kun uskovat minuun, ja heillä on oleva paikkansa niiden joukossa, jotka Jumala on pyhittänyt." Tämän kirjan sisältöön sopii lainaus Paavi Benedictus XVI:n kirjan "Jeesus" takakannesta: "Kuka tahansa voi sen vuoksi olla vapaasti eri mieltä kanssani. Pyydän lukijoiltani ennakkoon vain sitä sympatiaa, jota ilman mikään ymmärtäminen ei ole mahdollista".

Lisätiedot

Kuvaus Diplomi-insinööri, pastori Erkki O Aurasen kirja edustaa ns. oppositiokirjallisuutta, joka mm. Italiassa on erityisen suosittua. Kirjassa tarkastellaan kriittisesti vallassa olevien toimia ja tuodaan esille vallan suurelle yleisölle tuntemattomia koukeroita. Samalla kirja koettelee suomalaista sananvapautta ja mielipiteenvapautta. Tätä kirjaa voisi myös luonnehtia "yhdeksi elämäntarinaksi hyvinvointisuomessa", melkeimpä romaaniksi. Rakentavan kritiikin kohteina ovat mm. kommunismin ja sen esiasteen sosialismin kansallemme aiheuttamat tuhot, oikeuslaitoksen poliittinen alistaminen, köyhän kansan sortaminen, varattomuusrasismi, median harhauttava disinformaatio ja perheiden silpominen sekä kirkonmiesten selkärangaton luopuminen Raamatun totuuksista. Peruskysymyksenä: miksi vauraassa hyvinvointivaltiossa on niin paljon pahoinvointia? Kirjaa ei suositella alle 15-vuotiaille, koska siinä kerrotut tositapaukset taisteluista Saatanaa vastaan saattavat järkyttää herkkiä mieliä. Erkki O Auranen kokee saaneensa käskyn avata suomalaisten silmiä, ennen kuin on liian myöhäistä: Apostolien teot 26:17-18: "Minä...lähetän sinut pakanoiden pariin avaamaan heidän silmänsä ja saattamaan heidät pimeydestä valoon ja Saatanan vallasta Jumalan tykö. He saavat syntinsä anteeksi, kun uskovat minuun, ja heillä on oleva paikkansa niiden joukossa, jotka Jumala on pyhittänyt." Tämän kirjan sisältöön sopii lainaus Paavi Benedictus XVI:n kirjan "Jeesus" takakannesta: "Kuka tahansa voi sen vuoksi olla vapaasti eri mieltä kanssani. Pyydän lukijoiltani ennakkoon vain sitä sympatiaa, jota ilman mikään ymmärtäminen ei ole mahdollista".
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Misericordia-Kustannus
Tekijä Auranen, Erkki O
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 408
ISBN 9789519873510
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 11603297
Asiasanat homoseksuaalisuus, kasvatus, kirkko, konkurssi, kristinusko, oikeuslaitos, perheet, politiikka, seksuaalisuus, sosialismi, tietokirjallisuus, ulosotto, yhteiskuntakritiikki, Jumala-käsite Jumalan toiminta
Alanimike 11603297

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Henkivaltojen taistelu Suomessa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot