HeVi-tuottajan GLOBAL G.A.P. - opas -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

50,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: kierreselkäinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 149

Lisätiedot

Oppaassa esitellään GLOBAL G.A.P. -laadunhallintajärjestelmän käyttöönottoon liittyviä työvaiheita ja riskien arviointeja. Mukana on runsaasti erilaisia lomakkeita ja malleja yrityksen käyttöön. GLOBAL G.A.P. -laadunhallintajärjestelmä on varteenotettava vaihtoehto yrityksessä, joka tähtää vientimarkkinoille tai joka muuten haluaa kehittää toimintansa laadunhallintaa, riskienhallintaa ja tuoteturvallisuutta. Opas on tarkoitettu työkaluksi yrityksille ja neuvojille laadunhallintajärjestelmään siirryttäessä. Suosittelemme opasta kaikille järjestelmällisestä laatutyöstä kiinnostuneille. Maa- ja metsätalousministeriö on rahoittanut oppaan toteutusta Laatuketju-hankerahoituksella.

Lisätiedot

Kuvaus Oppaassa esitellään GLOBAL G.A.P. -laadunhallintajärjestelmän käyttöönottoon liittyviä työvaiheita ja riskien arviointeja. Mukana on runsaasti erilaisia lomakkeita ja malleja yrityksen käyttöön. GLOBAL G.A.P. -laadunhallintajärjestelmä on varteenotettava vaihtoehto yrityksessä, joka tähtää vientimarkkinoille tai joka muuten haluaa kehittää toimintansa laadunhallintaa, riskienhallintaa ja tuoteturvallisuutta. Opas on tarkoitettu työkaluksi yrityksille ja neuvojille laadunhallintajärjestelmään siirryttäessä. Suosittelemme opasta kaikille järjestelmällisestä laatutyöstä kiinnostuneille. Maa- ja metsätalousministeriö on rahoittanut oppaan toteutusta Laatuketju-hankerahoituksella.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Puutarhaliitto
Toimittaja Rautio, Erkki - Piirainen, Anne - Lassheikki, Katarina
Sidosasu kierreselkäinen
Sarjan lisätieto 0355-080X
Sivumäärä 149
ISBN 9789518942934
Ilmestymisvuosi 2012
Tilausnumero 8341436
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat elintarviketurvallisuus, hedelmänviljely, hedelmät, hygienia, kasvinsuojelu, kasvinviljely, laadunhallinta, laatujärjestelmät, puutarhaviljely, riskinarviointi, sertifiointi, standardit, tarkastus, tietokirjallisuus, työterveys, työturvallisuus, valvonta
Alanimike 8341436

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: HeVi-tuottajan GLOBAL G.A.P. - opas

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot