Hienoimmat metallilankakorut - Jodi Bombardier

opi klassinen filigraanitekniikka

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Bombardier, Jodi
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 135

Lisätiedot

Filigraanikorut rakentuvat hienoista metallilangoista, jotka muotoillaan hennon pitsimäisiksi kuvioai-heiksi. Taidokasta filigraanitekniikkaa käytettiin Troijassa jo kaksituhatta vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Kirja opettaa filigraanitekniikan perusteet ja antaa työohjeet yli kahteenkymmeneen ihastuttavaan metallilankakoruun. Teos opastaa työkalujen oikeaan käyttöön ja metallilangan käsittelyyn. Kirjan ohjeet on jaettu kolmeen luokkaan: aloittelijat, keskitason taitajat ja taitavat tekijät. Erityyppisten ja -vahvuisten metallilankojen kiertäminen ja taivuttaminen tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Opittuasi tekniikan voit luoda uskomattoman taidokkaita kaulakoruja, riipuksia, rannekoruja, korvakoruja ja sormuksia.

Lisätiedot

Kuvaus Filigraanikorut rakentuvat hienoista metallilangoista, jotka muotoillaan hennon pitsimäisiksi kuvioai-heiksi. Taidokasta filigraanitekniikkaa käytettiin Troijassa jo kaksituhatta vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Kirja opettaa filigraanitekniikan perusteet ja antaa työohjeet yli kahteenkymmeneen ihastuttavaan metallilankakoruun. Teos opastaa työkalujen oikeaan käyttöön ja metallilangan käsittelyyn. Kirjan ohjeet on jaettu kolmeen luokkaan: aloittelijat, keskitason taitajat ja taitavat tekijät. Erityyppisten ja -vahvuisten metallilankojen kiertäminen ja taivuttaminen tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Opittuasi tekniikan voit luoda uskomattoman taidokkaita kaulakoruja, riipuksia, rannekoruja, korvakoruja ja sormuksia.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Bombardier, Jodi
Kääntäjä Katajamäki, Eva
Valokuvaaja Coca, Joe
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 135
ISBN 9789523120938
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos Artisan filigree
Tilausnumero 21811385
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat filigraanityöt, korukivet, korut, metallilangat, punontatyöt, taidekäsityö, tietokirjallisuus, Käsityö, kotiteollisuus
Alanimike 21811385

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hienoimmat metallilankakorut

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot