Hoida ja kirjaa - Ansa Iivanainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

134,25 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Iivanainen, Ansa - Syväoja, Pirjo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 672

Lisätiedot

Hoida ja kirjaa on hoitotyön keskeisten toimintojen oppikirja hoitotyön opiskelijoille ja ammattilaisille. Kirja perustuu hoitotyön kansallisen kirjaamismallin suomalaisen hoidon luokituskokonaisuuteen (FinCC 3.0), joka sisältää Suomalaisen hoidon tarveluokituksen (SHTaL), Suomalaisen hoitotyön toimintoluokituksen (SHToL) ja Suomalaisen hoidon tuloksen tilan luokituksen (SHTuL). Kirjassa selvitetään kaikki komponentit ja niihin liittyvät pää- ja alaluokat. Kirja vastaa tarve- ja toimintoluokituksista versiota 3.0 sekä tulosluokituksesta (SHTuL) versiota 1.0. Kirjassa opetetaan hoitotyön keskeiset kädentaidot sekä sähköisen rakenteisen kirjaamisen periaatteet. Kirjan teksti on kirjoitettu pääasiat kokoavaksi ja helposti omaksuttavaksi.

Lisätiedot

Kuvaus Hoida ja kirjaa on hoitotyön keskeisten toimintojen oppikirja hoitotyön opiskelijoille ja ammattilaisille. Kirja perustuu hoitotyön kansallisen kirjaamismallin suomalaisen hoidon luokituskokonaisuuteen (FinCC 3.0), joka sisältää Suomalaisen hoidon tarveluokituksen (SHTaL), Suomalaisen hoitotyön toimintoluokituksen (SHToL) ja Suomalaisen hoidon tuloksen tilan luokituksen (SHTuL). Kirjassa selvitetään kaikki komponentit ja niihin liittyvät pää- ja alaluokat. Kirja vastaa tarve- ja toimintoluokituksista versiota 3.0 sekä tulosluokituksesta (SHTuL) versiota 1.0. Kirjassa opetetaan hoitotyön keskeiset kädentaidot sekä sähköisen rakenteisen kirjaamisen periaatteet. Kirjan teksti on kirjoitettu pääasiat kokoavaksi ja helposti omaksuttavaksi.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sanoma Pro
Tekijä Iivanainen, Ansa - Syväoja, Pirjo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 672
ISBN 9789526343204
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 9 9. p
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8264538
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat dokumentointi, hoitotyö, kirjaaminen, K-kirjat, potilasasiakirjat, sairaanhoito, sairauskertomukset, terveydenhuolto, Lääketiede, terveydenhoito
Alanimike 8264538

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hoida ja kirjaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot