Hoitotyön ammattilaisten näkemyksiä ikääntyvien ihmisten seksuaalisuudesta - Eija Rautasalo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

53,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Rautasalo, Eija
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 153

Lisätiedot

Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli tarkastella ja ymmärtää hoitotyön ammattilaisten näkemyksiä ikääntyvien ihmisten seksuaalisuudesta. Tutkimuksessa on etsitty vastausta seuraaviin kysymyksiin: Ensinnä, miten hoitotyön ammattilaiset ymmärtävät ikääntyvien ihmisten seksuaalisuuden. Toiseksi, miten hoitotyön ammattilaiset ottavat huomioon ja ratkaisevat hoitotyössä tilanteita, joihin liittyy ikääntyvien ihmisten seksuaalisuuden ilmauksia. Kolmanneksi, miten ikääntyvien ihmisten seksuaalisuuden kohtaaminen on hoitotyön ammattilaisten mielestä yhteydessä heidän ammatillisuuteensa. Tutkimuksen aineisto kerättiin vuosina 2003 ja 2004 ja se koostui 22 hoitotyön ammattilaisen haastattelusta.

Lisätiedot

Kuvaus Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli tarkastella ja ymmärtää hoitotyön ammattilaisten näkemyksiä ikääntyvien ihmisten seksuaalisuudesta. Tutkimuksessa on etsitty vastausta seuraaviin kysymyksiin: Ensinnä, miten hoitotyön ammattilaiset ymmärtävät ikääntyvien ihmisten seksuaalisuuden. Toiseksi, miten hoitotyön ammattilaiset ottavat huomioon ja ratkaisevat hoitotyössä tilanteita, joihin liittyy ikääntyvien ihmisten seksuaalisuuden ilmauksia. Kolmanneksi, miten ikääntyvien ihmisten seksuaalisuuden kohtaaminen on hoitotyön ammattilaisten mielestä yhteydessä heidän ammatillisuuteensa. Tutkimuksen aineisto kerättiin vuosina 2003 ja 2004 ja se koostui 22 hoitotyön ammattilaisen haastattelusta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Diakonia-ammattikorkeakoulu
Tekijä Rautasalo, Eija
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1455-9919
Sivumäärä 153
ISBN 9789524930550
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8352054
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat hoitoisuus, hoitotyö, ikääntyneet, kvalitatiivinen tutkimus, professionalismi, seksuaalisuus, tietokirjallisuus, vanhukset, Hoitotiede Hoitotyö Hoitohenki
Alanimike 8352054

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hoitotyön ammattilaisten näkemyksiä ikääntyvien ihmisten seksuaalisuudesta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot