Hollywoodin rakkaustarinoita - Paul Gill

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Gill, Paul
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2016
 • Sivut: 192

Lisätiedot

Traagiset rakkaustarinat Hollywoodin kultakaudelta! Hollywoodin rakkaustarinoita esittelee 14 tähtipariskuntaa, joiden romanssit syttyivät salamavalojen välkkeessä elokuvien kultakaudella. Kirja tarjoaa näkymän 1920-1970-luvuilla vaikuttaneiden elokuvatähtien kiehtovaan ja loistokkaaseen elämään. Kamera käy ja rakkaus roihuaa, niin valkokankaalla kuin sen ulkopuolellakin. Tässä kirjassa kerrotaan elokuvatähdistä, jotka saivat kokea tosirakkauden - ainakin hetken ajan. Mukana tositarinat Spencer Tracyn ja Katharine Hepburnin koskettavasta rakkaudesta aina Ingrid Bergmanin ja Roberto Rossellinin skandaalinkäryiseen suhteeseen sekä Arthur Millerin ja Marilyn Monroen yllättävään romanssiin. Samalla kurkistetaan Hollywoodin alkuaikojen sopimuskiemuroihin, juorulehtien sivuille ja elokuvatähtien maineen haavoittuvuuteen sekä suosion katoavaisuuteen.

Lisätiedot

Kuvaus Traagiset rakkaustarinat Hollywoodin kultakaudelta! Hollywoodin rakkaustarinoita esittelee 14 tähtipariskuntaa, joiden romanssit syttyivät salamavalojen välkkeessä elokuvien kultakaudella. Kirja tarjoaa näkymän 1920-1970-luvuilla vaikuttaneiden elokuvatähtien kiehtovaan ja loistokkaaseen elämään. Kamera käy ja rakkaus roihuaa, niin valkokankaalla kuin sen ulkopuolellakin. Tässä kirjassa kerrotaan elokuvatähdistä, jotka saivat kokea tosirakkauden - ainakin hetken ajan. Mukana tositarinat Spencer Tracyn ja Katharine Hepburnin koskettavasta rakkaudesta aina Ingrid Bergmanin ja Roberto Rossellinin skandaalinkäryiseen suhteeseen sekä Arthur Millerin ja Marilyn Monroen yllättävään romanssiin. Samalla kurkistetaan Hollywoodin alkuaikojen sopimuskiemuroihin, juorulehtien sivuille ja elokuvatähtien maineen haavoittuvuuteen sekä suosion katoavaisuuteen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Tammi
Tekijä Gill, Paul
Kääntäjä Sallamo, Lauri - Tihveräinen, Heidi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 192
ISBN 9789513188924
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 7632271
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat elokuvanäyttelijät, henkilöhistoria, Los Angeles, näyttelijät, rakkaussuhde, tietokirjallisuus, Yhdysvallat, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 7632271

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  seurapiirikirja
  Arvostelija Tarjaon 19.2.2019
  Erittäin kiinnostava

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hollywoodin rakkaustarinoita

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot