Huumorin kotiseutu - Martti Issakainen

Kerman Kallen kaskumailla ja luostarin puutarhassa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Issakainen, Martti
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 143

Lisätiedot

Heinäveden asukkaat joutuivat koluamaan kosket, soutamaan sokkeloiset vesitiet ja taivaltamaan mutkaiset polut kotiinsa päästäkseen. Kivisten kaskipeltojen viljelijä tarvitsi leikkimieltä elämästä selviytyäkseen. Tälle huumorin kotiseudulle syntyivät Kerman-Kalle ja monet muut savolaisen sanataiteen harjoittajat. Luostarit nunnineen ja munkkeineen tulivat tänne vakavien elämänkohtaloiden ajamina. Mutta niin vain kävi, että ilman taivaallista hymyn sekä leikin lahjaa ei selvitty luostarin puutarhassakaan. Tähän kirjaan on talletettu Heinävedellä kiinni tavoitettua kaskuperintöä. Naatitaan.

Lisätiedot

Kuvaus Heinäveden asukkaat joutuivat koluamaan kosket, soutamaan sokkeloiset vesitiet ja taivaltamaan mutkaiset polut kotiinsa päästäkseen. Kivisten kaskipeltojen viljelijä tarvitsi leikkimieltä elämästä selviytyäkseen. Tälle huumorin kotiseudulle syntyivät Kerman-Kalle ja monet muut savolaisen sanataiteen harjoittajat. Luostarit nunnineen ja munkkeineen tulivat tänne vakavien elämänkohtaloiden ajamina. Mutta niin vain kävi, että ilman taivaallista hymyn sekä leikin lahjaa ei selvitty luostarin puutarhassakaan. Tähän kirjaan on talletettu Heinävedellä kiinni tavoitettua kaskuperintöä. Naatitaan.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Soisalo-kirjat
Tekijä Issakainen, Martti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 143
ISBN 9789526708010
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 8409109
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat Heinävesi, huumori, kansanperinne, kaskut, kotimainen kaunokirjallisuus, sananparret, savolaisuus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 8409109

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Huumorin kotiseutu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot