Hyönteishotelli - Melanie von Orlow

Rakenna koti pölyttäjähyönteisille : 30 helppoa mallia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Orlow, Melanie von
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 95

Lisätiedot

Kukoistavassa puutarhassa työskentelee paljon luonnon omia apureita. Hyödylliset hyönteiset hoitavat pölytyksen ja pitävät tuholaiset aisoissa. Jos haluat varmistaa, että tärkeät hyönteiset asettuvat pihapiiriisi, rakenna niille viihtyisä asumus. Kirjasta löytyy pesävaihtoehtoja erilaisille hyönteislajeille. Se esittelee niin kaupunkiparvekkeelle, terassille, rivitalon pihalle kuin luonnonpuutarhaankin soveltuvia ratkaisuja. Pääset rakentamisessa saman tien vauhtiin teoksen selkeiden vaihe vaiheelta etenevien kuvien, tarvikelistojen ja tarkkojen mittojen avulla. Hyönteishotellien rakentaminen ei ole vaikeaa, mutta miten niihin saa asukkaita? Asiantuntija Melanie von Orlow tietää tarkalleen, miten hyönteiset houkutellaan paikalle. Nämä hotellit täyttyvät asiakkaista varmasti.

Lisätiedot

Kuvaus Kukoistavassa puutarhassa työskentelee paljon luonnon omia apureita. Hyödylliset hyönteiset hoitavat pölytyksen ja pitävät tuholaiset aisoissa. Jos haluat varmistaa, että tärkeät hyönteiset asettuvat pihapiiriisi, rakenna niille viihtyisä asumus. Kirjasta löytyy pesävaihtoehtoja erilaisille hyönteislajeille. Se esittelee niin kaupunkiparvekkeelle, terassille, rivitalon pihalle kuin luonnonpuutarhaankin soveltuvia ratkaisuja. Pääset rakentamisessa saman tien vauhtiin teoksen selkeiden vaihe vaiheelta etenevien kuvien, tarvikelistojen ja tarkkojen mittojen avulla. Hyönteishotellien rakentaminen ei ole vaikeaa, mutta miten niihin saa asukkaita? Asiantuntija Melanie von Orlow tietää tarkalleen, miten hyönteiset houkutellaan paikalle. Nämä hotellit täyttyvät asiakkaista varmasti.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Orlow, Melanie von
Kääntäjä Syvänperä, Tuula
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 95
ISBN 9789524928823
Ilmestymisvuosi 2014
Painos 2 2. p
Tilausnumero 8425917
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat hyönteiset, pesät, pölyttäjät, rakennusohjeet, rakentaminen, tekopesät, tietokirjallisuus, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 8425917

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hyönteishotelli

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot