Hyvää aivoille - Satu Jyväkorpi

Ravinto, muisti & mieliala

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Jyväkorpi, Satu
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 176

Lisätiedot

Kalaa, kasviksia, kahvia ja kaakaota - kaikki ovat hyväksi aivoille. Ravinnolla on suuri merkitys aivojen hyvinvoinnille. Oikeat ravitsemusvalinnat, liikunta ja lepo ovat myös muun hyvinvoinnin avaimia. Satu Jyväkorpi johdattaa teoksessaan käytännönläheisesti aivoterveellisiin ravitsemusvalintoihin. Ravinnolla vaikutat vireystilaasi, muistiisi ja mielialaasi joka päivä. Ravinnolla voidaankin vaikuttaa esimerkiksi masennukseen ja muistisairauksiin Kirja tarjoaa jokaiselle hyödyllisiä vinkkejä aivoterveelliseen ruokavalioon. Teoksessa on runsaasti tutkimustietoa yksittäisten ravintoaineiden, ruokien ja ruokavalion merkityksestä aivojen terveydelle sekä herkullisia ruokaohjeita ja päiväkohtaisia esimerkkejä aivojen hyvinvointia edistävistä ruokavalioista. Satu Jyväkorpi on helsinkiläinen ravitsemustieteilijä ja filosofian tohtori, joka on väitellyt ikääntyneiden ravitsemuksesta ja toimii tutkijana Helsingin yliopistossa.

Lisätiedot

Kuvaus Kalaa, kasviksia, kahvia ja kaakaota - kaikki ovat hyväksi aivoille. Ravinnolla on suuri merkitys aivojen hyvinvoinnille. Oikeat ravitsemusvalinnat, liikunta ja lepo ovat myös muun hyvinvoinnin avaimia. Satu Jyväkorpi johdattaa teoksessaan käytännönläheisesti aivoterveellisiin ravitsemusvalintoihin. Ravinnolla vaikutat vireystilaasi, muistiisi ja mielialaasi joka päivä. Ravinnolla voidaankin vaikuttaa esimerkiksi masennukseen ja muistisairauksiin Kirja tarjoaa jokaiselle hyödyllisiä vinkkejä aivoterveelliseen ruokavalioon. Teoksessa on runsaasti tutkimustietoa yksittäisten ravintoaineiden, ruokien ja ruokavalion merkityksestä aivojen terveydelle sekä herkullisia ruokaohjeita ja päiväkohtaisia esimerkkejä aivojen hyvinvointia edistävistä ruokavalioista. Satu Jyväkorpi on helsinkiläinen ravitsemustieteilijä ja filosofian tohtori, joka on väitellyt ikääntyneiden ravitsemuksesta ja toimii tutkijana Helsingin yliopistossa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Jyväkorpi, Satu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 176
ISBN 9789522887665
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8421111
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat aivot, ehkäisy, ennaltaehkäisy, mielenterveysongelmat, muistisairaudet, ravinto, suoliston taudit, terveys, terveysvaikutukset, tietokirjallisuus, Ravinto-oppi Ruokavaliot
Alanimike 8421111

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hyvää aivoille

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot