Hyvän olon kuningatar - Elisa Mattila

Energiaa, hyvinvointia ja sisäistä vahvuutta
27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Mattila, Elisa
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2018
 • Sivut: 192

Lisätiedot

Treenaa oman elämäsi kuningattareksi! Sisäisen ja ulkoisen hehkun, hyvän olon ja hyvän mielen opas kaikille oman elämänsä kuningattarille. Kirjan 30 päivän ohjelmalla treenaat vuoropäivin fyysistä kuntoa, parempaa oloa ja sisäistä voimaa. Jokaisen naisen sisällä asuu kuningatar: itsevarma, omassa voimassaan säkenöivä nainen. Liian usein tuo hehku kuitenkin unohtuu arjen kiireessä ja oma hyvinvointi jää tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi. Terveellinen syöminen, liikunta tai oman henkisen hyvinvoinnin vaaliminen unohtuvat, vaikka niiden ylläpitäminen olisi mahdollista ja jopa aivan välttämätöntä. Kiireisenkin elämän keskelle on kuitenkin mahdollista saada hyvää oloa, joka saavutetaan ilman hampaiden kiristelyä, tiukkaa dieettiä tai tuntikausien uurastusta punttisalilla. Pienillä arkeen sopivilla teoilla saa reilusti lisää elinvoimaa ja voimavaroja. Kirjan lempeän määrätietoiset harjoitukset luovat päästä varpaisiin säteileviä oman elämänsä kuningattaria. Elisa Mattila on filosofian maisteri, kansainvälisesti sertifioitu ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä personal trainer, joka on valmentanut tuhansia naisia kohti hyvää oloa suosittujen verkkovalmennustensa avulla. Hänen lempeässä ohjauksessaan saa ahaa-elämyksiä, joiden avulla on helppo voida paremmin hymy huulilla.

Lisätiedot

Kuvaus Treenaa oman elämäsi kuningattareksi! Sisäisen ja ulkoisen hehkun, hyvän olon ja hyvän mielen opas kaikille oman elämänsä kuningattarille. Kirjan 30 päivän ohjelmalla treenaat vuoropäivin fyysistä kuntoa, parempaa oloa ja sisäistä voimaa. Jokaisen naisen sisällä asuu kuningatar: itsevarma, omassa voimassaan säkenöivä nainen. Liian usein tuo hehku kuitenkin unohtuu arjen kiireessä ja oma hyvinvointi jää tärkeysjärjestyksessä viimeiseksi. Terveellinen syöminen, liikunta tai oman henkisen hyvinvoinnin vaaliminen unohtuvat, vaikka niiden ylläpitäminen olisi mahdollista ja jopa aivan välttämätöntä. Kiireisenkin elämän keskelle on kuitenkin mahdollista saada hyvää oloa, joka saavutetaan ilman hampaiden kiristelyä, tiukkaa dieettiä tai tuntikausien uurastusta punttisalilla. Pienillä arkeen sopivilla teoilla saa reilusti lisää elinvoimaa ja voimavaroja. Kirjan lempeän määrätietoiset harjoitukset luovat päästä varpaisiin säteileviä oman elämänsä kuningattaria. Elisa Mattila on filosofian maisteri, kansainvälisesti sertifioitu ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä personal trainer, joka on valmentanut tuhansia naisia kohti hyvää oloa suosittujen verkkovalmennustensa avulla. Hänen lempeässä ohjauksessaan saa ahaa-elämyksiä, joiden avulla on helppo voida paremmin hymy huulilla.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Mattila, Elisa
Valokuvaaja Mielonen, Heli
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 192
ISBN 9789510431306
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 7648031
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat fyysinen kunto, harjoitukset, henkinen hyvinvointi, hyvinvointi, lepo, liikunta, minäkuva, naiset, positiivisuus, ravitsemus, tietokirjallisuus, Kuntoliikunta Kuntourheilu
Alanimike 7648031

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Suosittelen lämpimästi!
  Arvostelija Hetamaijaon 11.1.2018
  Helppolukuinen hyvänolon-kirja. Yksi luku päivässä on mainio tapa edetä ja muuttaa pikkuhiljaa ruokavaliotaan, liikkumistaan ja oman itsensä arvostusta.
  Voin lämpimästi suositella!

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hyvän olon kuningatar

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot