Hyvät tyypit vuorovaikutuksessa - Seija Taivainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Taivainen, Seija
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 192

Lisätiedot

Ihminen on ihmeellinen kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hyvät tyypit vuorovaikutuksessa on yksi väline, jonka avulla voi etsiä persoonansa ydintä, lisätä itsetuntemustaan ja oppia ymmärtämään toisia. Kirjassaan Mistä on hyvät tyypit tehty? (Päivä 2011) Seija Taivainen avasi enneagrammin avulla polkuja ihmisenä kasvamiseen ja sisäisen tasapainon löytämiseen. Tämä kirja on jatkoa sille, syventämistä ja monipuolistamista. Kirjassa kuvataan persoonallisuustyyppien erilaisia muunnelmia ja niiden vaikutusta ihmissuhteisiin. Seija Taivainen kertoo myös, millaisia löytöjä hän omalla itsetuntemusmatkallaan on tehnyt. Kaiken pohjana on kristillinen maailmankuva. Seija Taivainen toimii työyhteisökouluttajana ja työnohjaajana sekä itsetuntemus- ja parisuhdekouluttajana. Hän on valmistunut enneagrammiohjaajaksi Yhdysvalloissa vuonna 2001.

Lisätiedot

Kuvaus Ihminen on ihmeellinen kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hyvät tyypit vuorovaikutuksessa on yksi väline, jonka avulla voi etsiä persoonansa ydintä, lisätä itsetuntemustaan ja oppia ymmärtämään toisia. Kirjassaan Mistä on hyvät tyypit tehty? (Päivä 2011) Seija Taivainen avasi enneagrammin avulla polkuja ihmisenä kasvamiseen ja sisäisen tasapainon löytämiseen. Tämä kirja on jatkoa sille, syventämistä ja monipuolistamista. Kirjassa kuvataan persoonallisuustyyppien erilaisia muunnelmia ja niiden vaikutusta ihmissuhteisiin. Seija Taivainen kertoo myös, millaisia löytöjä hän omalla itsetuntemusmatkallaan on tehnyt. Kaiken pohjana on kristillinen maailmankuva. Seija Taivainen toimii työyhteisökouluttajana ja työnohjaajana sekä itsetuntemus- ja parisuhdekouluttajana. Hän on valmistunut enneagrammiohjaajaksi Yhdysvalloissa vuonna 2001.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Taivainen, Seija
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 192
ISBN 9789524756235
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8351352
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat elämäntaito, enneagrammi, ihmissuhteet, itsekasvatus, itsetuntemus, luonteenpiirteet, persoonallisuuden piirteet, persoonallisuuden psykologia, persoonallisuus, sosiaalinen vuorovaikutus, tietokirjallisuus, typologiat, vuorovaikutus, Elämänfilosofia Eläm
Alanimike 8351352

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hyvät tyypit vuorovaikutuksessa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot