Hyvekorttien käyttöideoita - Musigfi Studio

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

13,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Musigfi Studio,
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 28

Lisätiedot

Kirjassa on monenlaisia sekä lapsille että aikuisille sopivia ohjeita ja ideoita hyvekorttien käyttöön. Siitä löytyy harjoituksia oman ja muiden positiivisen toiminnan ja hyvien ominaisuuksien huomaamiseen sekä vinkkejä hyveisiin liittyvään taiteelliseen työskentelyyn. Kirjan ohjeilla hyveisiin voi syventyä piirtämällä, laulamalla, musiikilla ja pantomiimilla. Mukana olevat hyvepelin säännöt soveltuvat 9-vuotiaista aikuisiin. Liitteenä on 50 leikattavaa, värillistä hyvekorttia, joista jokaisessa on eri hyve. Korttien koko leikattuna on 9 cm x 5,2 cm. Kirja on painettu ympäristöystävälliselle, 200 g/m2 paksulle paperille.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjassa on monenlaisia sekä lapsille että aikuisille sopivia ohjeita ja ideoita hyvekorttien käyttöön. Siitä löytyy harjoituksia oman ja muiden positiivisen toiminnan ja hyvien ominaisuuksien huomaamiseen sekä vinkkejä hyveisiin liittyvään taiteelliseen työskentelyyn. Kirjan ohjeilla hyveisiin voi syventyä piirtämällä, laulamalla, musiikilla ja pantomiimilla. Mukana olevat hyvepelin säännöt soveltuvat 9-vuotiaista aikuisiin. Liitteenä on 50 leikattavaa, värillistä hyvekorttia, joista jokaisessa on eri hyve. Korttien koko leikattuna on 9 cm x 5,2 cm. Kirja on painettu ympäristöystävälliselle, 200 g/m2 paksulle paperille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Deltaspektri
Tekijä Musigfi Studio,
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 28
ISBN 9789526787855
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357286
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat arvot, eettinen kasvatus, harjoitukset, hyveet, hyvyys, hyvä elämä, käyttö, luonteenpiirteet, pelikortit, pelit, persoonallisuuden kehitys, positiivisuus, tietokirjallisuus, Psykologia
Alanimike 8357286

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hyvekorttien käyttöideoita

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot