Hyvinvointijärjestelmät muuttuvassa toimintaympäristössä -

juhlakirja professori Pirkko Vartiaisen 60-vuotispäivän kunniaksi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

93,95 €
Toimitusaika-arvio: Ei saatavilla
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 397

Lisätiedot

Tämä kirja juhlistaa Pirkon monivaihteista ja menestyksellistä uraa tutkijana ja opettajana Vaasa yliopistossa sekä yheiskunnallisena vaikuttajana laajemmin koko Suomessa. Tämän toimitetun kirjan kirjoittajien yhteinen into lähteä mukaan teoksen työstämiseen kertoo siitä, kuinka vaikuttavaksi ja tärkeäksi Pirkon työ koetaan. Kirjoittajina ovatkin Pirkon professorikollegat ja monet tutkijat ympäri Suomen sekä hänen kanssaan yheistyötä tehneet viranhaltijat ja luottamushenkilöt. Kotimaisen toiminnan lisäksi myös kansainvälinen yhteistyö on ollut Pirkolle tärkeää. Ei olekaan ihme, että tähänkin kirjaan on kirjoittanut useampi kollega maailmalta aina Australiaa myöten.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä kirja juhlistaa Pirkon monivaihteista ja menestyksellistä uraa tutkijana ja opettajana Vaasa yliopistossa sekä yheiskunnallisena vaikuttajana laajemmin koko Suomessa. Tämän toimitetun kirjan kirjoittajien yhteinen into lähteä mukaan teoksen työstämiseen kertoo siitä, kuinka vaikuttavaksi ja tärkeäksi Pirkon työ koetaan. Kirjoittajina ovatkin Pirkon professorikollegat ja monet tutkijat ympäri Suomen sekä hänen kanssaan yheistyötä tehneet viranhaltijat ja luottamushenkilöt. Kotimaisen toiminnan lisäksi myös kansainvälinen yhteistyö on ollut Pirkolle tärkeää. Ei olekaan ihme, että tähänkin kirjaan on kirjoittanut useampi kollega maailmalta aina Australiaa myöten.
Toimitusaika Ei saatavilla kauttamme
Kustantaja Vaasan yliopisto
Toimittaja Ollila Seija, - Raisio, Harri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0355-2667
Sivumäärä 397
ISBN 9789524764438
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8351488
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat deliberatiivinen demokratia, hyvinvointiala, hyvinvointipalvelut, hyvinvointivaltio, johtaminen, julkinen sektori, kehittäminen, kompleksisuus, osallistaminen, palvelutuotanto, professorit, sosiaali- ja terveyshallinto, terveydenhuolto, tietokirjallisuus
Alanimike 8351488

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hyvinvointijärjestelmät muuttuvassa toimintaympäristössä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot