Ichi-go ichi-e -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: englanti
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 67

Lisätiedot

Kaikki japanilaiset tuntevat sanonnan ichi-go-ichi-e. Se liittyy traditionaalisiin teeseremonioihin ja tarkoittaa kirjaimellisesti "kerran elämässä". Sanonnan avulla japanilaiset painottavat jokaisen teeseremoniassa tapahtuvan kohtaamisen ainutlaatuisuutta. Valokuvataiteilija Takeshi Moro vietti vuodenvaihteessa 2012-2013 kolme viikkoa Mäntässä tutustuen kaupunkiin juuri muuttuneen turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen asukkaisiin. Afganistanilaiset Hussein, Qalandar ja Wali ottivat hänet vieraana vastaan ja antoivat hänen kuvata elämäänsä. Moro myös kuvasi miesten kanssa yhdessä mänttäläisiä maisemia. Ichi-go ichi-e kertoo Moron, Husseinin, Qalandarin ja Walin kohtaamisesta.

Lisätiedot

Kuvaus Kaikki japanilaiset tuntevat sanonnan ichi-go-ichi-e. Se liittyy traditionaalisiin teeseremonioihin ja tarkoittaa kirjaimellisesti "kerran elämässä". Sanonnan avulla japanilaiset painottavat jokaisen teeseremoniassa tapahtuvan kohtaamisen ainutlaatuisuutta. Valokuvataiteilija Takeshi Moro vietti vuodenvaihteessa 2012-2013 kolme viikkoa Mäntässä tutustuen kaupunkiin juuri muuttuneen turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen asukkaisiin. Afganistanilaiset Hussein, Qalandar ja Wali ottivat hänet vieraana vastaan ja antoivat hänen kuvata elämäänsä. Moro myös kuvasi miesten kanssa yhdessä mänttäläisiä maisemia. Ichi-go ichi-e kertoo Moron, Husseinin, Qalandarin ja Walin kohtaamisesta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Gösta Serlachiuksen Taidesäätiö
Kääntäjä Kontio, Maura
Valokuvaaja Moro, Takeshi
Toimittaja Sivonen, Pauli
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 1799-7720
Sivumäärä 67
ISBN 9789527017005
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8357652
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat aiheet, Japani, näyttelyjulkaisut, pakolaiset, taidenäyttelyt, tietokirjallisuus, valokuvaajat, valokuvanäyttelyt, valokuvataide, vastaanottokeskukset, Valokuvauksen ja valokuvat.his
Alanimike 8357652
Kieli - lisätieto " - suomi, englanti" -

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ichi-go ichi-e

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot