Ihanko totta! (+cd) -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

12,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2004
  • Sivut: 193

Lisätiedot

Kirjassa tutustumme lasten välityksellä koteihin ympäri maailman. Kertomukset vievät kuulijat ja lukijan hurjiin seikkailuihin aina toiselle puolen maapalloa. Ihanko totta! -kirjassa on myös valmiita hartaushetkiä, näytelmien tekemistä, rastiratoja, leikkejä, askarteluohjeita. Kirjaan sisältyvä CD sisältää 14 laulua, joiden sanat ja nuotit sekä sointumerkit löytyvät kirjasta. Ihanko totta! -kirja tarjoaa monenlaista ainesta 5-10-vuotiaiden lähetys- ja monikulttuurisuus- kasvatukseen. Kirja ja CD on tehty ryhmien käyttöön esimerkiksi pyhäkouluihin sekä ala-asteille, päiväkoteihin, seurakuntien kerhoihin ja varhaisnuorten leireille.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjassa tutustumme lasten välityksellä koteihin ympäri maailman. Kertomukset vievät kuulijat ja lukijan hurjiin seikkailuihin aina toiselle puolen maapalloa. Ihanko totta! -kirjassa on myös valmiita hartaushetkiä, näytelmien tekemistä, rastiratoja, leikkejä, askarteluohjeita. Kirjaan sisältyvä CD sisältää 14 laulua, joiden sanat ja nuotit sekä sointumerkit löytyvät kirjasta. Ihanko totta! -kirja tarjoaa monenlaista ainesta 5-10-vuotiaiden lähetys- ja monikulttuurisuus- kasvatukseen. Kirja ja CD on tehty ryhmien käyttöön esimerkiksi pyhäkouluihin sekä ala-asteille, päiväkoteihin, seurakuntien kerhoihin ja varhaisnuorten leireille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Toimittaja Lehtonen-Inkinen, Pirjo - Myllärniemi, Pirjo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 193
ISBN 9516243118
Ilmestymisvuosi 2004
Painos 1
Tilausnumero 8290601
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat askartelu, kansainvälisyyskasvatus, kirkon kasvatustoiminta, kristillinen kasvatus, laulut, leikit, lähetystyö, monikulttuurisuus, teatteri, tietokirjallisuus, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 8290601

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ihanko totta! (+cd)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot