Iisi - Tony Dunderfelt

elämänasenne arkitaidoksi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Dunderfelt, Tony
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 169

Lisätiedot

Olet varmasti kuullut useasti sanonnan ota iisisti. Tiedät myös, mikä merkitys elämänlaadulle on rentoutumisella, kuntoilulla tai vaikkapa terveellisellä ruoalla. Mutta mikä merkitys on elämänasenteella? Voiko kiireen keskellä voida hyvin? Miten elämäniloa häiritseviä, rauhattomia tunteita ja ajatuksia voi käsitellä? Tässä kirjassa iisisti ottamisella ei tarkoiteta löhöilyä ja passiivisuutta, vaan rauhallista ja tyytyväistä elämänasennetta, jolla on keskeinen merkitys mielenterveydellemme. Kirjassa kootaan yhteen merkittävimmät itsetuntemukseen liittyvät tekijät ja esitellään käytännönläheisiä harjoituksia, joiden avulla jokainen voi päivittäin vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa.

Lisätiedot

Kuvaus Olet varmasti kuullut useasti sanonnan ota iisisti. Tiedät myös, mikä merkitys elämänlaadulle on rentoutumisella, kuntoilulla tai vaikkapa terveellisellä ruoalla. Mutta mikä merkitys on elämänasenteella? Voiko kiireen keskellä voida hyvin? Miten elämäniloa häiritseviä, rauhattomia tunteita ja ajatuksia voi käsitellä? Tässä kirjassa iisisti ottamisella ei tarkoiteta löhöilyä ja passiivisuutta, vaan rauhallista ja tyytyväistä elämänasennetta, jolla on keskeinen merkitys mielenterveydellemme. Kirjassa kootaan yhteen merkittävimmät itsetuntemukseen liittyvät tekijät ja esitellään käytännönläheisiä harjoituksia, joiden avulla jokainen voi päivittäin vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Dunderfelt, Tony
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 169
ISBN 9789524514088
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 10900827
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat asenteet, elämänlaatu, elämäntaito, hyvinvointi, hyvä elämä, mielenrauha, psyyke, tietokirjallisuus, tunteet, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 10900827

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Iisi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot