Ikkunoita tutkimusmetodeihin 1 -

metodin valinta ja aineistonkeruu : virikkeitä aloittelevalle tutkijalle

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,35 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 270

Lisätiedot

Ikkunoita tutkimusmetodeihin 1-2 ovat helppolukuisia perusoppaita tutkimusta aloittelevalle kasvatus- ja yhteiskuntatieteilijälle. Kirjat ohjaavat metodin etsinnässä ja metodisten kysymysten hahmottamisessa. Tämä teos keskittyy metodin valintaan ja aineiston keruuseen. Tutkimusmenetelmiä havainnollistetaan käytännön esimerkein. Uudistettuun ja täydennettyyn painokseen kirjan artikkeleita on päivitetty ja lisätty artikkeli design-kehittämistutkimuksesta sekä artikkeli, joka käsittelee nettikyselyjä ja sosiaalisen median käyttöä tutkimuksessa.

Lisätiedot

Kuvaus Ikkunoita tutkimusmetodeihin 1-2 ovat helppolukuisia perusoppaita tutkimusta aloittelevalle kasvatus- ja yhteiskuntatieteilijälle. Kirjat ohjaavat metodin etsinnässä ja metodisten kysymysten hahmottamisessa. Tämä teos keskittyy metodin valintaan ja aineiston keruuseen. Tutkimusmenetelmiä havainnollistetaan käytännön esimerkein. Uudistettuun ja täydennettyyn painokseen kirjan artikkeleita on päivitetty ja lisätty artikkeli design-kehittämistutkimuksesta sekä artikkeli, joka käsittelee nettikyselyjä ja sosiaalisen median käyttöä tutkimuksessa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 270
ISBN 9789524516488
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 4 4. uud. p
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8449875
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat aineistot, elämäkertatutkimus, eläytymismenetelmä, haastattelututkimus, havainnointi, kasvatustiede, K-kirjat, kyselytutkimus, metodologia, miellekartat, sosiaalinen media, sosiometria, tapaustutkimus, teemahaastattelut, toimintatutkimus, tutkimusmenetel
Alanimike 8449875

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ikkunoita tutkimusmetodeihin 1

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot