Ikuiset käsivarret kantavat - Kirsti Aalto

Sairaan rukouskirja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Aalto, Kirsti - Rauhala, Niilo - Remes, Ulla
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 96

Lisätiedot

Turvautuminen Jumalaan luo toivoa sairauden keskelle ja kuoleman lähestyessä. Ikuiset käsivarret kantavat on pieni rukouskirja. Se on tarkoitettu tueksi potilaalle ja hänen läheisilleen, mutta myös työvälineeksi sairaalapapeille sekä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle. Kirsti Aalto, Niilo Rauhala ja Ulla Remes ovat koonneet kirjaan psalmeja ja rukouksia, jotka sanoittavat sairastuneen ihmisen tuntoja. Virsitekstit ja sairaalapastori emeritus Niilo Rauhalan tekstit ja runot lohduttavat. Rukoushetkien osiossa kerrotaan, miten voi järjestää rukoushetken ja ehtoollisen sairaan luona sekä saattohartauden. Teos on uudistettu laitos rukouskirjasta "Sinua kantavat ikuiset käsivarret".

Lisätiedot

Kuvaus Turvautuminen Jumalaan luo toivoa sairauden keskelle ja kuoleman lähestyessä. Ikuiset käsivarret kantavat on pieni rukouskirja. Se on tarkoitettu tueksi potilaalle ja hänen läheisilleen, mutta myös työvälineeksi sairaalapapeille sekä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle. Kirsti Aalto, Niilo Rauhala ja Ulla Remes ovat koonneet kirjaan psalmeja ja rukouksia, jotka sanoittavat sairastuneen ihmisen tuntoja. Virsitekstit ja sairaalapastori emeritus Niilo Rauhalan tekstit ja runot lohduttavat. Rukoushetkien osiossa kerrotaan, miten voi järjestää rukoushetken ja ehtoollisen sairaan luona sekä saattohartauden. Teos on uudistettu laitos rukouskirjasta "Sinua kantavat ikuiset käsivarret".
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Aalto, Kirsti - Rauhala, Niilo - Remes, Ulla
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 96
ISBN 9789522883599
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349003
Asiasanat ehtoollinen, rippi, rukoukset, rukous, runot, sairaat, sairaus, sielunhoito, tietokirjallisuus, virret, Sielunhoito
Alanimike 8349003

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ikuiset käsivarret kantavat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot